SU FATURALARINI GÖREN HALK SEVİNÇLİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:08

SU FATURALARINI GÖREN HALK SEVİNÇLİ

SU FATURALARINI GÖREN HALK SEVİNÇLİ
Son Güncelleme :

09 Şubat 2021 - 14:49

178 views

SU’DAN UCUZ TABİRİNE SON
SU FATURALARINI GÖREN HALK SEVİNÇLİ
Sarı ile sudan ucuz tabirine son verildi. Amasya belediye başkan Mehmet sarı Amasya halkı için %50 indirim yaparak sudan ucuz bir şeyin olmadığını kanıtladı.
Amasya halkı memnun, içme suyuna %50 indirim yapıldıktan sonra faturalarını alan vatandaşlar sevinçle başkan sarıya teşekkür ettiler.
İçme suyu fiyatlarının yüzde 50 ucuzlayıp 1.20 liraya düştüğü Amasya’da vatandaş sosyal medyada teşekkür mesajları attılar.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatıyla 48 bin 800 su abonesi olan 114 bin nüfuslu şehirde şebeke suyunun bir metreküpünün ücreti 2,40 liradan 1,20 liraya düştü.

Türkiye’de suyun en ucuz kenti haline gelen Amasya’da 1 Ocak’tan itibaren geçerli tarife kullanımına başlanmıştı. Şubat ayı itibari ile su faturalarını alan Vatandaşlar durumdan memnun kalırken muhtarlar da şehrin dört bir yanına pankart açıp Belediye Başkanı Sarı’ya teşekkür etti.

Başkan Sarı ise, “Söz verdik. Suyu yüzde 50 ucuzlattık. Daha bunlar başlangıç. Dün ne söyledik ise tek tek yapılacaktır Amasya bizim, biz Amasyalıyız halkımızın çıkarları için mutlu huzurlu yaşam sağlamalarına ne gerekiyorsa yapılacaktır dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version