SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ - Amasya Gazetesi Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:14

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ

SOSYAL MEDYA YÖNETİMİ
Son Güncelleme :

11 Eylül 2019 - 11:21

549 views

Amasya Valiliği, İl Özel İdaresi tarafından kamu kurumlarında sosyal medya kullanımı ve yönetiminde görevli personellere yönelik ‘Sosyal Medya Yönetimi’ semineri gerçekleştirildi.
Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) 2019 yılı teknik destek programı kapsamında desteklenen ve İl Özel İdaresi toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitim, Amasya Valiliği ile İl Özel İdaresi başta olmak üzere 16 kamu kurum ve kuruluşlarından katılan personele yönelik düzenlendi. Ahmet Çağatay Sayışman tarafından verilen ve karşılıklı soru cevap şeklinde devam eden eğitimde günümüzde sosyal medyanın pozitif ve negatif yönleri ele alınarak kamu hizmetlerin en iyi ve anlaşılır düzeyde kitlelere ulaştırılması hedeflendi.
4 gün süren eğitimin sonunda İl Özel İdaresi Eğitim İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Vedat Sarı tarafından personele seminer katılım belgeleri verildi.
Eğitimi değerlendiren Amasya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar, “İl Özel İdaresi olarak gelişen teknolojiye ayak uydurup, kamu hizmetlerini daha etkin kullanmaya özen göstermekteyiz. Sosyal medya kullanımı ile yapmış olduğumuz hizmetleri, yatırımları, projeleri daha çok kesime yayarak hayatın içerisindeki yerimizi tüm vatandaşlarımıza ulaştırmanın azmi içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version