Sevindi; “14 Mayıs'tan Sonra Amasya’ya Bahar Gelecek" - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:26

Sevindi; “14 Mayıs’tan Sonra Amasya’ya Bahar Gelecek”

Sevindi; “14 Mayıs’tan Sonra Amasya’ya Bahar Gelecek”
Son Güncelleme :

02 Mayıs 2023 - 11:18

221 views
Sevindi; “14 Mayıs’tan Sonra Amasya’ya Bahar Gelecek”
Cumhuriyet Halk Partisi Amasya İl Başkanı Avukat Turgay Sevindi, 28. Dönem CHP Milletvekili Adayları ile birlikte Bahçeleriçi Mahallesinde bulunan Semt Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla buluştu.
CHP Amasya Milletvekili Adayları ile pazarcı esnafını tek tek ziyaret eden Başkan Sevindi, 14 Mayıs’tan sonra baharı getireceklerini vurgularken, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP Amasya Milletvekili Adaylarına destek istedi.
Başkan Sevindi, semt pazarı ziyaretlerinde14 Mayıs’tan sonra Türkiye ve Amasya’ya baharı getireceklerini vurguladı.
Başkan Sevindi’ye saha ziyaretleri kapsamında; CHP Amasya Milletvekili Adayı Reşat Karagöz, CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu, CHP İl ve İlçe yönetimi, parti üyeleri ve Millet İttifakı Amasya İl Başkanları ve gönüllüler eşlik etti.
Ziyaretler kapsamında ilk olarak Semt Pazarı’na giden Başkan Sevindi ve Milletvekili adayı Karagöz, burada esnafa Hayırlı işler’ dileyip, vatandaşlarla bol bol sohbet etti.
14 Mayıs’tan sonra tüm Türkiye’ye ve Amasya’ya baharı getireceklerini vurgularken, 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP Amasya Milletvekili Adaylarına destek istedi.
Ziyaretler esnasında 7’den 70’e herkesle sohbet eden Başkan Sevindi ve Milletvekili adayları vatandaşlardan gelen talepleri de not aldı.
“DEĞİŞİMİN PARÇASI OLACAĞIZ”
Pazarcı esnafı ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Sevindi; “Semt Pazarımızda esnaf ve alışveriş yapan vatandaşlarımızla milletvekili adaylarımızla ziyaret ettik. Esnaf ve vatandaşlar, pahalılıktan, vatandaşın alım gücünün düşmesinden, enflasyon artışının neden olduğu olumsuzluklardan yakındılar. Ülkemiz bu olumsuzluklardan, 14 Mayıs seçimlerinde halkın oylarıyla kurtulacak. Amasya’mız ve Türkiye’miz için bahar gelecek. Biz Amasya’mızdaki sorunları da çözüm yollarını da biliyoruz. İnşallah iktidarımızda, tüm sorunların çözüme kavuşması için bugün olduğu gibi yarında gerekeni yapacağız. Halkımız geleceğe umutla bakıyor ve değişim istediğini söylüyor. Biz de bu değişimin bir parçası olmak için çalışıyoruz’dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version