- Amasya Gazetesi Amasya Gazetesi %Amasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 22:05

SEMT POLİKLİNİĞİ ACİL SERVİSİ 1 KASIM’DAN İTİBAREN 24 SAAT HİZMET VERECEK

SEMT POLİKLİNİĞİ ACİL SERVİSİ 1 KASIM’DAN İTİBAREN 24 SAAT HİZMET VERECEK
Son Güncelleme :

30 Ekim 2019 - 16:06

285 views

İlimiz coğrafi yapısı gereği dar bir boğazda yer aldığından şehrimiz iki uç noktada yerleşim göstermektedir. İl nüfusunun yarısından fazlasının yaşadığı; Şeyhcui, Akbilek, Hacılar Meydanı, Hızırpaşa, İstasyon mahallelerinde Vatandaşlarımıza, eski SSK Kadın Doğum hastanesi olarak binamız içerisinde gerçekleştirdiğimiz tadilat ve bakım işlemlerinden sonra; Şehit Jandarma Uzman Çavuş Kadir ÇAKI Semt Polikliniğimizde; Dahiliye, Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi, Psikiyatri ve Diş Hastalıkları poliklinikleri ile mesai saatleri içerisinde ayaktan hasta tedavi edilmeye devam edilmektedir.
Semt Polikliniğimizde ek olarak Osmanlı ve Türk tarihinde Geleneksel Tıbbın Babası olarak bilinen Sabuncuoğlu Şerefeddin’den esinlenerek GETAT (Geleneksel Tamamlayıcı Tıp) Polikliniğimiz hayata geçirilmiştir.
Haziran ayı itibariyle de Sabuncuoğlu Şerefeddin E.A. Hastanemiz ana binasında oluşan yoğunluğu azaltmak ve Vatandaşlarımıza daha etkin, verimli hizmet sunabilmek adına mesai saatleri dışında; muayene, enjeksiyon, pansuman, müşahede, röntgen, temel laboratuvar ve reçete hizmetlerinin sunulması ile Semt Polikliniğimizin mesai saatleri genişletilmişti.
Bu süre zarfı içerisinde yapmış olduğumuz incelemelerde ve bölge yaşayanlarından gelen talepler üzerine yapılan tespitler neticesinde, Semt Polikliniğimizde 7 gün 24 saat esasıyla hizmet sunacak olan ‘Acil Servis’ imiz 01.Kasım.2019 tarihinde hizmete başlayacaktır.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version