Şehit Gültekin Tırpan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:52

Şehit Gültekin Tırpan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Şehit Gültekin Tırpan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.
Son Güncelleme :

08 Mart 2023 - 14:00

205 views
Amasya İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Şehit Gültekin Tırpan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti. Ziyareti sırasında İl Millî Eğitim Şube Müdürü Bedir Arslan hazır bulundu.
Atölyeleri dolaşarak üretimler ve Ar-ge çalışmaları hakkında bilgi alan İl Müdürü Türkmen daha sonra öğretmenlerle bir toplantı gerçekleştirdi. Deprem bölgesi için özel üretilen sobalarla ilgili Metal Teknolojileri Alanı öğretmenlerinden bilgi alan İl Millî Eğitim Müdürü Türkmen, yapılan çalışmalardan dolayı öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Üreten Türkiye’nin aydınlık yüzünün mesleki eğitimden geçtiği vurgusunda bulundu.
Ziyaretine öğretmenler toplantısıyla devam eden İl Müdürü Türkmen “Bu dönem dayanışmanın öne çıkarılması gereken bir dönem. Afet bölgesinde meslektaşlarımın, öğretmen arkadaşlarımın ciddi fedakârlıklarına bizzat tanık oldum. Arkadaşlarımdan da bu mesleğin bir parçası olmaktan da gurur duydum. Gayretlerinizi görüyor, meslek lisemizin kapasitesini geliştirmek için yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.