SATRANÇ TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

23 Nisan 2024 - 18:31

SATRANÇ TURNUVASINDA BÜYÜK BAŞARI

Son Güncelleme :

19 Kasım 2019 - 10:14

190 views

Vali Dr. Osman Varol, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz bünyesindeki Çocuk Evlerinde kalan ve ilimiz genelinde düzenlenen satranç turnuvasında büyük başarı gösteren çocuklarımız İbrahim Kaygısız ile Emrullah Öz’ü ödüllendirdi.
Yıldızlar Amasya (13-18 yaş) Satranç İl Birinciliği Yarışmasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuklarımızdan 15 yaş açık kategorisinde il birincisi olan İbrahim Kaygısız ile 14 yaş açık kategorisinde il ikincisi olan Emrullah Öz’ü kutlayarak başarılarının devamını dileyen Vali Varol, çocuklarımızın öğretmenleri Yalçın Taş’a da plaket verdi.
Kurum bünyesindeki sosyal etkinliklerle ilgili Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Ahmet Kırlangıç’tan bilgiler alan Vali Varol, çocuklarımızı akademik gelişimin yanı sıra sosyal olarak da yetişmeleri amacıyla gerçekleşen etkinlikleri çok önemli bulduğunu ifade etti.
Antalya’da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan İbrahim Kaygısız ile beraberindeki çocuklarımız da her fırsatta kendilerini ziyaret eden Vali Varol’a desteği dolayısıyla şükranlarını sundular.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version