SARI’DAN SMA HASTASI AREN BEBEĞE DESTEK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 15:42

SARI’DAN SMA HASTASI AREN BEBEĞE DESTEK

SARI’DAN SMA HASTASI AREN BEBEĞE DESTEK
Son Güncelleme :

22 Haziran 2021 - 13:46

154 views

SARI’DAN SMA HASTASI AREN BEBEĞE DESTEK
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, SMA hastası Aren bebeğimize hep birlikte yardımcı olalım. Duyarlı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz” dedi.Belediye Başkanı Mehmet Sarı, çalışmalarına devam edilen projelerle ilgili düzenlediği basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

‘PROJELERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR’
Amasya Belediyesi’nin en büyük yatırımlarından biri olan HES Projesi’nin çalışmaları son durumunu açıklayan Başkan Sarı konuşmasında şunları kaydetti; “Proje çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yerinde sık sık incelemelerde bulunduğumuz projemiz gerçekleştiğinde Amasya’mız kendi temiz enerjisini üreten ilk belediye olacak. HES Projesi’ni en yakın zamanda tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz Amasya için verdiğimiz her sözü yerine getirme gayretindeyiz. Diğer yandan Yeşil Yenice Sosyal Tesisleri ve Serçoban Evliyası Mesire Alanı Genişletme çalışmalarını da tamamlamak üzereyiz. Gözlek Termal Tesisleri’nin çalışmalarına ise hız verdik. Vatandaşlarımızın aileleri ile keyifli zamanlar geçirecekleri yeşil alanlar ve tesisler oluşturmaya devam edeceğiz. Çalışmalarımız, Projelerimiz ve hizmetlerimizin yanı sıra bizler vatandaşlarımızın zor zamanlarında da yanlarında olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

‘AREN BEBEĞİMİZE SAHİP ÇIKALIM’
Birçok bebeğin mücadele ettiği ve bunlardan bir tanesi olan Aren bebeğin SMA hastalığının tedavisi için duyarlı vatandaşları destek olmaya davet eden Başkan Sarı,
“Bugün belediyemizde SMA hastası Aren bebeği misafir ettik. Aren bebek tedavisi oldukça pahalı olan SMA hastalığı ile mücadele etmektedir. Acil olarak yardıma ihtiyacı olan bu yavrumuza, biz elimizden gelen desteği vereceğiz. Siz kıymetli hemşehrilerimizden de bu konuda duyarlılık bekliyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version