SARI YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:31

SARI YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ

SARI YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Son Güncelleme :

26 Nisan 2021 - 10:07

160 views

SARI, YARIŞMALARDA DERECEYE GİRENLERİ ÖDÜLLENDİRDİ
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde bu yıl 2’incisi düzenlenen 23 Nisan konulu resim yarışması ve Satranç turnuvasında dereceye giren çocuklar ödüllendirildi.

Amasya Belediyesi’nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği resim ve satranç yarışmalarında dereceye giren çocuklar ödüllendirildi.

Çocukların bayramını kutlayıp ödüllerini veren Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Bu yıl 2’incisini düzenlediğimiz resim yarışmasındaki amacımız 23 Nisan ruhunu ve ulusal değerleri ön planda tutmak, milli duyguları güçlendirmek, ulusal bağlılığı gelecek kuşaklara aktarabilmek, çocukların vatan sevgisini, milli ve manevi duygularını sanatla bütünleştirmektir” dedi.

23 Nisan’ı çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle andığını belirten Belediye Başkanı Sarı, tüm çocukların bayramını kutladığını söyledi. Sabuncuoğlu Tıp ve Cerrahi Tarihi Müzesi’ndeki törende belediyenin gerçekleştirdiği satranç turnuvasında sıralamayan giren çocuklar da ödüllerini Başkan Sarı’nın elinden aldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version