SARI: "SORUNSUZ BİR ALTYAPI İÇİN ÇALIŞIYORUZ." - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 13:33

SARI: “SORUNSUZ BİR ALTYAPI İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

Son Güncelleme :

13 Ekim 2021 - 14:29

194 views

Amasya Belediyesi Fen İşleri ve Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri tarafından kent genelindeki alt yapı çalışmaları aralıksız devam ediyor.
Olası su taşkınlarının önüne geçmek ve oluşan arızaların giderilmesi için belediye ekiplerince mahallelerdeki, ana boru su hatları onarım ve bakım çalışmaları sürdürülüyor.
Yağmurlu mevsimlerde meydana gelebilecek taşkın oluşumlarının önüne geçecek çalışmalarda yürüten ekipler, ihtiyaç duyulan tüm noktalarda çalışmaların devam edeceğini bildirdi.
“Amasya’nın sadece bugünü değil, geleceği için de çalışıyoruz”
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yapılan çalışmaları yakından takip ettiğini, Amasya Belediyesi olarak en iyi hizmeti vermeye devam edeceklerini söyledi.
Sık, sık çalışanlar ile bir araya geldiğini ve çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulunduklarını ifade eden Başkan sarı, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Belediye personelimiz halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalışıyor. Kıymetli hemşerilerimiz hizmetin en güzelini hak ediyor. Bizlerde sık, sık vatandaşlarımız, esnaflarımız, sivil tolum kuruluşlarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile bir araya geliyoruz. Hepimiz ortak noktası Amasya. Halkımız hizmetin en güzeline layık. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla birlikte Amasya’mız daha kaliteli, modern ve sağlıklı bir altyapıya kavuşacaktır. Modern ve sağlıklı altyapı, sorunsuz bir şehir ve mutlu insanlar demek. Bütün çalışmalarımız ve planladığımız projeler Amasya’mızı daha huzurlu, hemşerilerimizi ise daha mutlu hale getirecektir. Mahallelerimizde halkımıza söz verdiğimiz gibi uzun yıllardır yapılması talep edilen tüm sokaklarımız altyapısı ve üstyapısı ile güzel bir görünüme kavuşacak. Vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layıktır düşüncesiyle hareket ediyoruz.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version