SARI: “İBADETHANELERİ VE TARİHİ MEKANLARI TEMİZLİYORUZ” - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 10:55

SARI: “İBADETHANELERİ VE TARİHİ MEKANLARI TEMİZLİYORUZ”

SARI: “İBADETHANELERİ VE TARİHİ MEKANLARI TEMİZLİYORUZ”
Son Güncelleme :

10 Haziran 2021 - 15:34

178 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “Bizler tarihimize ve şehrimize karşı bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bütün çalışmalarımız vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamaları, şehrimizin güzelleşmesi içindir” dedi.Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın öncülüğünde belediye ekipleri, şehirdeki genel temizlik çalışmalarının yanı sıra ibadethaneleri ve tarihi mekanları periyodik olarak temizlemeye devam ediyor. Mahalle, cadde, sokak ve ortak kullanım alanlarının dışında tarihi mekanları ve ibadethaneleri de temizleyen Belediye ekipleri çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.

BİZİM GÖREVİMİZ TARİHİ MEKÂNLARI KORUMAK VE BAKIMLARINA DİKKAT ETMEK’
Şehrin her noktasının sağlıklı ve hijyen kurallarına uygun olarak temizlendiğini söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında şunları söyledi;
“Amasya’mız temizlik konusunda örnek bir şehirdir. Biz belediye olarak şehrimizin hijyeni ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde ibadetlerini gerçekleştirmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Ayrıca Amasya’mız tarihi bir şehir olduğu için ibadethanelerimizin birçoğu da tarihi mekânlardır. Bizim bir diğer görevimiz ise bu tarihi mekânları korumak ve bakımlarına dikkat etmektir. Bizlerde tarihimize ve şehrimize karşı bu sorumluluğun bilincindeyiz. Bütün çalışmalarımız vatandaşlarımızın huzur içinde yaşamaları ve şehrimizin güzelleşmesi içindir” diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version