SARI: ESNAFLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:17

SARI: ESNAFLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ

SARI: ESNAFLARIMIZIN HER DAİM YANINDAYIZ
Son Güncelleme :

08 Temmuz 2021 - 11:02

157 views
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Pandemi sürecinde olduğu gibi normalleşme sürecinde de işletmelerin yanında olmaya devam ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın talimatları Ruhsat Denetim Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri normalleşme sürecinde uzun süre kapalı kalan işletmelere ziyarette bulunarak, kendilerinin istek ve taleplerini dinlediler. Salgın sürecinde yasaklardan etkilenen ve uzun süre kapalı kalan işletme sahipleriyle sohbet ederek her daim yanlarında olduklarını belirten belediye ekipleri, Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın selamını ileterek kendilerine moral verip, destek oldular.
‘BU ZORLU SÜRECİ EL BİRLİĞİYLE AŞACAĞIZ’
Pandemi sürecinde olduğu gibi normalleşmede de bu zorlu süreçleri el birliğiyle aşacaklarını söyleyen Başkan Sarı konuşmasında şunları kaydetti;
“Biz yardımlaşmayı bilen ve seven bir toplumuz. Salgın süreci her bir vatandaşımızı maddi, manevi ve psikolojik olarak etkiledi. Esnafımız ise bu durumdan olumsuz bir şekilde daha fazla etkilenmiş oldu. Bizler bu zor günleri dayanışma ve yardımlaşma içerisinde geride bırakacağız. Amasya Belediyesi olarak her daim esnafımızın yanındayız” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.