SARI: "DAHA YEŞİL BİR AMASYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ." - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:10

SARI: “DAHA YEŞİL BİR AMASYA İÇİN ÇALIŞIYORUZ.”

Son Güncelleme :

11 Ekim 2021 - 14:42

165 views

Amasya Belediyesi, bünyesindeki seralarda, Amasya’nın yeşillendirilmesi için kullanılan mevsimsel çiçekler ve diğer bitkiler, belediye personeli tarafından büyük bir titizlikle yetiştiriliyor.
Yetiştirilen mevsimsel çiçek ve diğer bitkiler şehrimizin farklı noktalarında toprakla buluşturularak, kente güzel bir görüntü katıyor.
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, yetiştirilen mevsimsel çiçek ve diğer bitkilerin şehrimizin farklı noktalarında toprakla buluşturularak, kente güzel bir görüntü kattığını ifade etti.
Amasya’nın her bölgesinin yeşil bir görüntüye kavuşacağını ifade eden Başkan Sarı, şunları kaydetti:

“Şehrimizin her bölgesine dikilecek bitkiler ile yeşil alanlarımız artacak, Amasya’mız daha doğal ve güzel bir görüntüye sahip olacak. Tüm çabamız daha güzel bir Amasya için. Doğru planlama ve yönetimle çevreye duyarlı, yaşayanların memnun, görenlerin yaşamak istediği bir Amasya için çalışıyoruz. Amasya Belediyesi sorumluluk alanında bulunan parklarda bozulan oyun alanları, yeşil alanlar, kaldırım taşları, park içerisindeki yollar ve yürüyüş parkurlarının bakım ve onarımlarını düzenli bir şekilde yapıyoruz, uygun alanlara yeni parklar yapmaya devam edeceğiz. Çocuk parkalarımızda ve diğer yeşil alanlarımızda da herhangi bir aksaklık olup olmadığı hususunda incelemeleri heyetimizle birlikte yaptık. Gördük ki çocuklarımız parklarımızda, oyun alanlarımızda mutlu bir şekilde oyunlarını oynuyorlar. Keyif alıyorlar. Muhteşem bir manzara var. İnşallah çalışmalarımıza hız kesmeden edeceğiz.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version