SARI, AMASYASPOR CAMİASI İLE TANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:13

SARI, AMASYASPOR CAMİASI İLE TANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU

SARI, AMASYASPOR CAMİASI İLE TANIŞMA YEMEĞİNDE BULUŞTU
Son Güncelleme :

04 Eylül 2021 - 17:44

158 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasyaspor 1968 Futbol Kulübü yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları ile tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasyaspor 1968 FK Başkanı Seyfettin Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik heyet ve Futbolcular ile tesis binasında tanışma ve kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Toplantıda Başkan Sarı’ya Belediye Başkan Yardımcısı Celil İnce ve Hukuk Danışmanı Umut Yolcu eşlik etti.

‘HEDEFİMİZ 3. LİGE ÇIKMAKTIR’
Geçen yıl başarılı bir sezon geçirdiklerini ve bu yıl özlenen 3. Lige birlik, beraberlik içerisinde çıkacaklarını belirten Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı konuşmasında şunları kaydetti;
“Geçen sene takımda bulunan arkadaşlarımız genel manada başta konuştuğumuz disiplin kurallarına uyarak, yani saygı, sevgi ve muhabbet ortamı içerisinde hareket ederek, başarıyı elde edebileceklerine yürekten inanıyorum. Bu anlamda ben geçen yıl başarılı olduğumuz düşüncesindeyim. En azından birlik ve beraberlik içerisinde samimi bir ortamda sezonu tamamladık. Tabi ki de kupayı alıp şampiyon olsaydık, daha iyi olacaktı. Ama nasip ve kısmete inanan insanlarız. Geçen sene profesyonel arkadaşlarımızın gördüğü eksiklikler ve edindiğimiz tecrübe ile inşallah bu yıl özlemini duyduğumuz başarıya ulaşacağımızı düşünüyorum. Hocamızda geçen yıl bu konuda tecrübe edinerek, halkımızın neye özlem duyduğunu ve neyi istediğini analiz etmiş oldu. Önemli olan birlik, beraberlik içerisinde doğru ilerlemektir. Menzil bellidir. Hedefimiz 3. Lige çıkmaktır” dedi.

‘BİZİM SÖZ AĞZIMIZDAN ÇIKMIŞSA, BİZ ONU NAMUSUMUZ KABUL EDERİZ’
Başarının gelmesi için teknik ekip ve futbolcuların sürecin nasıl ilerleyeceğini bildiklerini söyleyen Başkan Sarı konuşmasının devamında;
“Bizim size yapacağımız tek şey var. Gönülden desteklemek, size verilen taahhütleri ve vaatleri yerine getirmektir. Arkadaşlarımız sizlere neyi vaat ettilerse, kimsenin verilen sözlerden yana şüphesi kalmasın. Biz verilen sözü ne asparagas ne de o gün öyle idi bugün böyle deriz. Bizim söz ağzımızdan çıkmışsa, onu biz namusumuz kabul ederiz. Özelikle futbolcu arkadaşlarımıza şunu söylemek istiyorum; Ekonomik yönden aklınızdan hiçbir şey geçmesin. Acaba sorusu geçen arkadaşımız bizden ayrılsın. Yada bizi iyi tahlil etsin. Biz bir söz vermişsek, onun uygulanması noktasında bir tereddüt yaşanmayacağını buradan belirtmek isterim. Ben bu süreçte sizlerin elinizden geleni yapacağına gönülden inanıyor, sizlere başarılı ve sonu mutlu bitecek bir sezon diliyorum” diye konuştu.

Tanışma ve kaynaşma yemeği konuşmalar sonrası çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version