SARI: AMASYA’NIN KALBİNDEKİ BİR HANÇERİ DAHA ÇIKARIYORUZ! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 18:13

SARI: AMASYA’NIN KALBİNDEKİ BİR HANÇERİ DAHA ÇIKARIYORUZ!

SARI: AMASYA’NIN KALBİNDEKİ BİR HANÇERİ DAHA ÇIKARIYORUZ!
Son Güncelleme :

24 Eylül 2021 - 13:45

147 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, “şehrin yıllardır kanayan yarası olan eski sanayi bölgemize yoğun girişimlerimiz sonucunda Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında 480 adet konut ve 24 adet işyeri yapılacak” dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın yoğun girişimleri sonucunda Amasya’nın yıllardır kalbinde olan hançer nihayet çıkıyor. Toplu Konut İdaresi TOKİ’nin resmi sitesinden yayınladığı “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi” kapsamında bölgeye 480 adet konut ve 24 adet işyerinden oluşan projenin ihale tarihi 25 Ekim olarak açıklandı.
İHALE TARİHİ 25 EKİM OLARAK AÇIKLANDI
Şehrin kalbine yıllardır hançer gibi saplanan eski sanayi bölgesindeki alana TOKİ tarafından yapılacak olan konut ve işyerleri için geri sayımın başladığını söyleyen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı açıklamasında şunları söyledi;

“Yıllardır çözüm bekleyen “Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi” nihayete kavuşuyor. Şahsımın yoğun girişimleri ile hız kazanan ve 480 adet konut ve 24 adet işyerinden oluşan projede geri sayım başladı. İhale tarihi TOKİ’nin resmi sitesinde 25 Ekim 2021 olarak yayınlandı. Eski Sanayi bölgemizin yenilenen modern yüzüyle şehrimize ayrı bir hava katacağına inanıyor ve Amasya’mıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.