SAĞLIKLI İÇME SULARINA KAVUŞTULAR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:32

SAĞLIKLI İÇME SULARINA KAVUŞTULAR

SAĞLIKLI İÇME SULARINA KAVUŞTULAR
Son Güncelleme :

15 Kasım 2019 - 10:44

147 views

Valiliğimiz İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları sonucu içme suyu yetersiz olan Taşova ilçemize bağlı Yukarıbaraklı Köyü Çatma Mahallesinde yeni içmesuyu deposu inşa edildi.
Amasya İl Özel İdaresine bağlı Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar ile köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik içmesuyuna kavuşması adına uygulanan projeler emin adımlarla ilerliyor.
2019 Yılı KÖYDES Projesi ile yürütülen çalışmalar kapsamında Yukarıbaraklı köyünün Çatma Mahallesinde yetersiz olan içmesuyunun çözüme kavuşturulması amacıyla mahallinde yürütülen çalışmaları sonucunda 20 metreküplük içmesuyu deposu yapılarak köy içindeki hanelere ulaştırılmak üzere yaklaşık 1000 metre paslanmaz PE borular kullanıldı. İçmesuyu deposunun tamamlanması sonucunda köyde yaşayan vatandaşlarımıza sağlıklı içmesuyu tesis edilmiş oldu.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdin Acar, “Temel hedefimiz vatandaşlarımızın sağlıklı içme sularına kavuşmasıdır. Bu doğrultuda yürütmüş olduğumuz çalışmalarımızı yakından takip ederek köylerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hijyenik içmesuyu sunmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version