PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR, BİRİKTİRDİĞİN DEĞİL - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:30

PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR, BİRİKTİRDİĞİN DEĞİL

PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR, BİRİKTİRDİĞİN DEĞİL
Son Güncelleme :

09 Aralık 2022 - 10:52

268 views

”HİLAL ÇORBA EVİMİZDE HERGÜN BİRÇOK VATANDAŞIMIZIN İÇİNİ ISITIYORUZ”
Sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket eden Amasya Belediyesi; yediden yetmişe herkese kucak açmaya çalışıyor. Yaptığı hizmetlerle vatandaşların takdirini toplayan , Amasya Belediyesi’nin sosyal projeleri arasında yer alan Hilal Çorba İkram Evi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Temizliği ve düzeni ile örnek teşkil eden , 65 yaş üzeri vatandaşlara ve öğrencilere ücretsiz hizmet veren Hilal Çorba İkram Evi’nde, vatandaşlar hem ikramlardan faydalanıyor, hem de sosyalleşiyor.
Çorba evinden, maddi şartlar gözetmeksizin bütün yaşılar ve öğrenciler, her gün 08:30-16:30 saatleri arasında yararlanabiliyor.
Hilal Çorba Evi’ni ziyarette bulunan ve vatandaşlarla bir araya gelen Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı ;
PAYLAŞTIĞIN SENİNDİR, BİRİKTİRDİĞİN DEĞİL
‘Bereket büyüklerle birliktedir, sofralar çocuklar ile şenlenir. Bu anlayış ile hizmet verdiğimiz Hilal Çorba Evi’mizde zaman zaman vatandaşlarımızla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Biz İlkeli Duruş, Ortak Akıl Şeffaf Belediyecilik anlayışıyla yola çıktık. Vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya çalışıyoruz. Türk milletinin bugünlere kadar taşıdığı çok önemli adetlerinden biri de yardımlaşma, paylaşma, ikram duygusudur. Hem bu geleneklerimizden hareketle hem de böyle bir hayalim olduğu için bu projeyi hayata geçirdik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız, öğrenci, yaşlı, kadın, erkek kim olursa olsun hiçbir koşula bağlı olmadan buraya geliyor, çorbasını içip gidebiliyor. Belediyeciliğin sadece yol yapmak, kaldırım yapmaktan ibaret olmadığının farkındayız. Vatandaşlarımızın yüzünü sabahın erken saatlerinde başlayarak tebessüm ettirmek, bir duanın içerisinde olmak bizim için en büyük kazanım. Zaman zaman burada vatandaşlarımızla bir araya gelerek halka hizmet yolunda her talebi değerlendirmeye gayret gösteriyoruz.’’
Vatandaşlardan sadece dua beklediklerini söyleyen Başkan Sarı;
Ben bu toprakların evladıyım, ahde vefa duygusu ile minnettar olduğumuz büyüklerimize, geleceğimizin teminatı gençlerimize bir nebze de olsa yardımcı olmak ve Amasya Belediyesinin her daim yanlarında olduğunu hissettirmek en büyük gayemiz. Ve diyoruz ki Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil. ”
Dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version