ÖĞRENCİLERİNDEN SAMSUN'A TEKNİK GEZİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 03:12

ÖĞRENCİLERİNDEN SAMSUN’A TEKNİK GEZİ

ÖĞRENCİLERİNDEN SAMSUN’A TEKNİK GEZİ
Son Güncelleme :

23 Aralık 2019 - 8:34

229 views

Amasya Üniversitesi Gümüşhacıköy Hasan Duman Meslek Yüksek Okulu Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı tarafından “sektörel işbirliği” kapsamında Comdata Çağrı Merkezi Samsun lokasyonuna teknik gezi düzenledi.
Comdata’ nın Çağrı Merkezi Hizmetleri alanındaki profesyonel mesleki iş ortamını daha yakından tanımak, çağrı merkezi sisteminin işleyişi hakkında bilgi edinmek ve çağrı merkezinde kullanılan araç ve ekipmanları hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirilen teknik geziye, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Oğuz Köprücü, Öğr. Gör.Dr. Melike Turhan, Öğr. Gör. Engin Aydın, Öğr. Gör. Alper İşleyen, Öğr. Gör. Yusuf Pala ve ilgili program öğrencileri katıldı.
Teknik gezide Comdata Samsun lokasyonu Operasyon Yöneticisi Emre Ustaosman ve İnsan Kaynakları Yöneticisi Emrah Asma tarafından karşılanan öğrencilere kısa bir bilgilendirme yapılıktan sonra, çağrıların alındığı alan, öğrenciler tarafından gezildi ve öğrencilere mesleğin çalışma alanı uygulamalı olarak gösterildi. Daha sonra eğitim salonunda Emre Ustaosman tarafından öğrencilere çağrı merkezi sektörünün geleceği, çağrı merkezinde en çok kullanılan terimler, hesaplamalar, performans ölçümleri hakkında bilgi verildi. Çağrı merkezinin işleyişi, teknik konular, işe alma ve çalışma koşulları hakkında detaylı olarak bilgilenen öğrenciler, sorularına bizzat sektörün içinde olan çalışan ve yöneticilerden bilgi alma fırsatı buldu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version