Odamız Çiftçilerimizin Hizmetinde Olmaya Devam Edecektir - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:16

Odamız Çiftçilerimizin Hizmetinde Olmaya Devam Edecektir

Odamız Çiftçilerimizin Hizmetinde Olmaya Devam Edecektir
Son Güncelleme :

22 Şubat 2023 - 10:23

199 views
Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Saatçi Suluova Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Savaş Üçok’a tebrik mesajı yayımladı.
Odamız Çiftçilerimizin Hizmetinde Olmaya Devam Edecektir
Seçimlerde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarıdan dolayı Savaş Üçok’u en kalbi duygularımla tebrik ediyorum diyen Başkan Saatçi; “19 Şubat 2023 tarihinde Suluova Ziraat Odası Başkanlığına seçilen, gerçek anlamda tarımsal üretiminin içerisinde yer alan, Çiftçi sorunlarına ve çözümü hususunda gerekli bilgi ve donanıma sahip S.S. Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Savaş Üçok beyefendiyi seçimlerde göstermiş olduğu üstün gayret ve başarıdan dolayı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, eski başkan ve yönetimini ise iki dönem yürütmüş oldukları hizmet ve faaliyetlerden dolayı teşekkür ediyorum.
Pek tabi bölgemizin en büyük çiftçi kuruluşu olan S.S. Amasya Pancar Ekiciler Kooperatifi ve Amasya Şeker Fabrikası A.Ş. olarak yeni başkan ve yönetimi ile birlikte yöremizin tarımsal konularda ötelenmiş sıkıntılara dair oldukça fazla sayıda konu başlığı olduğu malumunuzdur. Her zaman olduğu gibi bugün de İlçemizin ve değerli çiftçilerimizin sorunlarının süratle giderilmesi hususunda artık Suluova Ziraat Odası Sayın Başkan ve yönetimi ile yakın çalışma fırsatı bulduğumuzun altını çizmek isteriz.
Bugünden itibaren temsil etme şerefine nail olduğumuz kurumlarımızın, kurumsal kültürü, istişareyi görev edinmiş ortak akla dayalı bilgi ve becerisi, Suluova Ziraat Odası Başkanlığı ve değerli çiftçilerimizin hizmetinde olmaya devam edecektir.
Bu vesile ile tekrar yeni Başkan ve Yönetimine başarılar diler, 6 Şubat 2023 tarihinde on ilimizde etkisini gösteren deprem felaketinde yaşamını yitiren vatandaşlarımız için Allah tan rahmet, geride kalan vatandaşlarımızın yaralarının sarılması hususunda ise sarsılmaz kararlığımızın devam edeceğini belirtmek isterim’ dedi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version