O Dernek İsmini Değiştirdi - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 19:41

O Dernek İsmini Değiştirdi

O Dernek İsmini Değiştirdi
Son Güncelleme :

15 Kasım 2023 - 9:59

188 views

Taşova Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 2. Olağan genel kurulunu yaptı.

Dernek Başkanı Zafer Bolat’ın açılış konuşmasının ardından Divan başkanlığına: İbrahim Torun, kâtip üyeliklerine Osman Duman ve Hasan Yersel teklif edildi oy çokluğu ile kabul edildi.  Divan Başkanı saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasından sonra, dernek tüzüğü değişikliği katılan üyelerin tamamının oyu ile kabul edildi ve derneğin adı ” Taşova Gazileri ve Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği” olarak değiştirildi.

Daha sonra dernek organlarının seçimine geçildi. Dernek başkanlığına: Kazım Özdemir, Başkan yardımcılığına: Zafer Bolat, Muhasip: Celil Gülmez, Sekreter Murat Çolak ve üye Hisar Doğan seçilirken, Denetleme kurulu Başkanlığına: Kenan Yersel, katip üyeliklere Ömer Aras ve Kazım Aydemir seçildiler. Dilek ve temennilerden sonra genel kurul sona erdi.

Genel Kurulda dernek başkanlığına seçilen kurucu başkan Kazım Özdemir teşekkür konuşmasında “Sehit Aileleri Derneği adına münhasır özel bir dernektir. İlçemizde güzel hizmetler yapmış, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğünce kabul edilen bir proje hazırlamış kabul edilmiş ve ilçemiz hizmetine sunulmuştur.

Dernek tüzüğü değişikliği onaylandığında Taşova’daki gazilerimizde üye olabilecekler. Hizmetlerimizi en kısa zamanda yeni yerimiz olan Eski Belediye binasından yürüteceğiz. Bu nedenle de Taşova Belediye Başkanımıza ve Genel Kurula katılımlarından dolayı üyelerimize teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.