Muş DSYB’den Amasya DSYB’ye ZiyaretAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 14:33

Muş DSYB’den Amasya DSYB’YE Ziyaret

Muş DSYB’den Amasya DSYB’YE Ziyaret
Son Güncelleme :

26 Mart 2022 - 14:36

580 views

Muş DSYB’den Amasya DSYB’ye Ziyaret

Muş damızlık sığır yetiştiriciliği birliği başkanı Cemal Aral ve Başkan yardımcısı Necat Emre tarafından Amasya DSYB’ye ziyaret gerçekleştirildi.
Ziyaretle ilgili Amasya Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği şu açıklamaları yaptı;
“Amasya DSYB olarak yapmış olduğumuz faaliyetleri yerinde görmek amacıyla Muş Damızlık Birliği Başkanı Cemal ARAL ve Başkan Yardımcısı Necat EMRE tarafından birliğimize 25.03.2022 tarihinde planlanmış bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.

Birliğimiz tarafından yapılan faaliyetlerimizden köy merkezlerimize kurulan süt evleri sütün yerinden alınması ve kontrolleri, sütün merkez şubelere aktarılması ve analiz kontrolleri, çiftliğim satış mağazasının kurulumu ve bölgemize kattığı fayda, birliğimizin muhasebe ofisi, insan kaynakları ofisi aynı zamanda ıslah sisteminin yürütülmesinde bilgi işlem merkezinin iş ve işlemleri anlatılmıştır. Aynı zamanda Muş ilinde yapılması planlanan kaba yem yetiştiriciliğinin geliştirilmesinde ot ve yonca hasatının zamanında yapılmasında fayda sağlayacağımız düşüncesiyle bünyemizde bulunan Tarım Makine Parkı ziyaret edilmiştir. Gelen heyetimize Makine Parkı sorumlu personelimiz Emrah YILDIRIM tarafından yürütülen faaliyetlerle tarım makine ve ekipmanlarımızın özelliklerinin tanıtımı yapılmıştır.

Yapılan görüşmelerde, her iki Birliğin faaliyetlerini gerçekleştirmek için uyguladığı yöntemler ile ürün satışı ve iş birliği yapılabilecek diğer konular ele alınmış, ihtiyaç durumunda personel eğitimi ve bilgi alışverişi sağlama hususunda mutabakata varılmıştır.” İfadeleri kullanıldı.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version