Motorine yine zam ! - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:04

Motorine yine zam !

Motorine yine zam !
Son Güncelleme :

19 Mart 2022 - 12:29

530 views

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan fiyat artışları ve indirimler haftalardır sosyal medyanın da vatandaşın da gündeminde. Rusya Ukrayna savaşının ardından bir anda yükselmeye başlayan brent petrol fiyatlarının etkisiyle motorin ve benzin fiyatlarına üst üste zam gelmişti. Geçtiğimiz haftadan beri motorin fiyatlarına gelen zammı dün gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyan yeni bir zam takip etti.

Dün sabah saatlerinden itibaren sektör kaynakları tarafından açıklanan zam beklentisi akşam saatlerinde netlik kazandı. 18 Mart Cuma akşamı gece yarısından sonra, 19 Mart pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde motorin fiyatlarına 1 lira 96 kuruş zamlandı. Motorin fiyatlarına gelen zammın ardından motorin fiyatları düşecek mi, ne kadar oldu sorularının cevapları da netleşmiş oldu. İşte 19 Mart Cumartesi güncel motorin ve benzin fiyatları

MOTORİN ZAMLANDI

Akaryakıt fiyatlarına üç gün boyunca üst üste gelen indirimin ardındn motorin fiyatlarına 1 Lira 96 kuruş zam geldi. Motorin zammı, gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıdı, güncel motorin fiyatları arttı.

LİTRESİ NE KADAR?

18 Mart Cuma’yı 19 Mart Cumartesi’ye bağlayan gece yarısı fiyatlar değişti, motorinin litre fiyatı, yaklaşık olarak İstanbul’da 20,63 TL’ye, Ankara’da ve İzmir’de 20,74 TL’ye Amasya’da ise 20.82 TL’ye yükseldi. Benzinin litre fiyatında yeni bir artış gözlenmedi. Son indirimin ardından benzin litre fiyatı İstanbul’da 18.10 TL’ye, İzmir ve Ankara’da 18.2 TL’ye inmişti.Amasya’da benzinin litresi 18.3 kuruş seviyelerinde seyretmektedir.

EN ÇOK KAZANANLAR

EN ÇOK KAYBEDENLER

EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

DÖVİZ KURU

BIST100
DOLAR
EURO
BITCOIN
ÇEYREK ALTIN
GRAM ALTIN