MOBİL HİZMETTEN AMASYALILAR MEMNUN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:19

MOBİL HİZMETTEN AMASYALILAR MEMNUN

MOBİL HİZMETTEN AMASYALILAR MEMNUN
Son Güncelleme :

10 Temmuz 2020 - 11:03

151 views

Amasya belediyesi tarafından her bölgeye cevap verebilmesi için Pandemi sürecinde başlatılan mobil vezne hizmetinden vatandaşlar oldukça memnun.
Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından halkın rahatı için Pandemi sürecinde başlatılan mobil vezne hizmeti talep edilmesi durumunda her mahalleye giderek, vatandaşların işlemlerini gerçekleştiriyor.
KUTSAL: ‘VATANDAŞLARIMIZ HİZMETİN EN İYİSİNE LAYIK’
Koronavirüs döneminde evlerinden çıkamayan 65 yaş üstü ve kronik hastalığı bulunan vatandaşların verilen hizmetten memnun olduklarını belirten Ruhsat ve Denetim Müdürü Keriman Kutsal,
“Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sarı’nın “Üretken belediyecilik” anlayışıyla hemşehrilerimize daha iyi hizmet sunabilmesi adına başlattığı mobil vezne hizmetimizden vatandaşlarımız bizlere telefon aracılığıyla ulaşıp, talepte bulunarak faydalanabilirler. Ayrıca Mobil veznemiz uzak bölgelerde yaşayan vatandaşlarımıza ayın belirli günlerinde ve belirli noktalarında hizmet vermeye devam edecek” dedi.
‘PANDEMİ SÜRECİNDE HİZMET AYAĞIMIZA GELİYOR’
Belediyenin vermiş olduğu hizmetten oldukça memnun olduklarını ifade eden Rahime Kara ise, “Pandemi sürecinde Kronik rahatsızlığım nedeniyle dışarı çıkamadığım bu süreçte ödemelerimi kapımın önüne kadar gelen mobil vezne aracı ile yapabiliyorum. Amasyalılara sunulan bu hizmetten dolayı başta Belediye Başkanımız Mehmet Sarı olmak üzere tüm personeline teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.