Merzifon Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş'in anısını yaşatmak adına bir etkinlik düzenledi. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

27 Nisan 2024 - 22:49

Merzifon Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in anısını yaşatmak adına bir etkinlik düzenledi.

Merzifon Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in anısını yaşatmak adına bir etkinlik düzenledi.
Son Güncelleme :

27 Kasım 2023 - 12:33

109 views
Merzifon Ülkü Ocakları, Milliyetçi Hareket Partisi kurucusu Başbuğ Alparslan Türkeş’in anısını yaşatmak adına bir etkinlik düzenledi. Ocak üyeleri, Alparslan Türkeş’in adını yaşatmak ve manevi anlamda onu anmak amacıyla Yasin-i Şerif okuyarak dualarla andı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Merzifon Ülkü Ocakları Başkanı Hasan İnce, Alparslan Türkeş’in Türk milletinin son başbuğu olduğunu vurgulayarak, etkinlikle ilgili, “Başbuğumuz Alparslan Türkeş bizim güneşimiz, yolbaşçımız, davamızın kurucusu ve tüm dünya Türkleri’nin son başbuğu idi. Bu anlamlı günde onun aziz hatırasına Yasin-i Şerif okuyarak dualar ile andık. Kabri nur mekanı cennet olsun.”
Etkinliğin, Başbuğ Alparslan Türkeş’in fikirleri ve liderliği etrafında bir araya gelerek onu anmanın ötesinde, gençler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmeye yönelik bir platform olduğu belirtildi. Aynı zamanda Türk milliyetçiliğinin temsilcisi olan Türkeş’in düşünce mirasının genç nesillere aktarılması amacını taşıyan etkinlik, manevi bir atmosferde gerçekleşti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version