Merzifon Kaymakamlığı'ndan Gazilere Hediye - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 15:00

Merzifon Kaymakamlığı’ndan Gazilere Hediye

Merzifon Kaymakamlığı’ndan Gazilere Hediye
Son Güncelleme :

08 Ağustos 2018 - 11:14

259 views

Merzifon Kaymakamlığı tarafından ilçede yaşayan gazilere tören kıyafeti hediye edildi.

Muharip Gaziler Derneği Merzifon Temsilciliği’nde düzenlenen kıyafetlerin dağıtım törenine, İlçe Kaymakamı Gürkan Demirkale, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Özkan Edip Akgülay, Muharip Gaziler Derneği Merzifon Temsilcisi Ahmet Saka, Şehit Aileleri ve Harp Malulü Gaziler Derneği Başkanı Erol Cuma ve gaziler katıldı.

Kaymakam Demirkale, burada yaptığı konuşmada, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçede yaşayan 41 gazi için kıyafet satın alındığını söyledi.

Gazilere elbise, kalpak, gömlek ve ayakkabıdan oluşan tören kıyafeti hediye ettiklerini aktaran Demirkale, “İlçemizde yaşayan tüm gazilerimize küçük bir jest yaptık. Amacımız gazilerimizi sadece özel günlerde hatırlamadığımızı, her zaman yanlarında olduğumuzu göstermektir. Sizlerin vatanımız, milletimiz için yaptığınız fedakarlıklar göz önüne alındığında hediyeler çok küçük kalıyor. Varlığınız bizleri onurlandırıyor. Gazilerimize hayırlı uğurlu olsun. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde kıyafetlerini giyerler.”diye konuştu.

 

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version