Merzifon Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma aracı örnek gösteriliyor. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 16:14

Merzifon Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma aracı örnek gösteriliyor.

Merzifon Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma aracı örnek gösteriliyor.
Son Güncelleme :

20 Nisan 2023 - 10:21

293 views
Asrın deprem felaketinde depremin yaralarını sarmak için etkin bir şekilde görev alan Merzifon Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma aracı örnek gösteriliyor. İşte Merzifon Belediyesi’nin afet zamanları için tasarladığı üstün yetenekli Arama Kurtarma aracı.
Merzifon İtfaiyesi bünyesinde bulunan ve afet zamanları için tasarlanan Kentsel Arama Kurtarma aracı, Çevre Belediyeler ve İtfaiye birimleri tarafından örnek gösteriliyor.
Merzifon Belediyesi’nin Afet senaryoları için tasarladığı Kentsel Arama Kurtarma aracı, asrın deprem felaketinde deprem bölgesinde uzun süre görev yaptı. Bu tür durumlar için tasarlanan Merzifon Belediyesi Kentsel Arama Kurtarma aracı, deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat Günü sabahı beklemeden yola çıktı. Arama Kurtarma aracının deprem bölgesindeki çalışmalarına şahit olan Sungurlu ve Zile Belediye Başkanları, Merzifon’a bir ziyaret düzenleyip, Kentsel Arama Kurtarma aracını inceledi.
Merzifon Belediyesi’nin “inşallah hiç kullanmak zorunda kalmayız” diyerek afetlerde vatandaşlara hizmet etmek için hayata geçirdiği Kentsel Arama Kurtarma aracıyla ilgili teknik donanım ve araçların yetenekleri, Sungurlu ve Zile Belediye Başkanları ve İtfaiye Müdürlerine tanı

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version