MAĞAZAMIZDA 100. YILA ÖZGÜ İNDİRİMİMİZ VAR - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Nisan 2024 - 00:28

MAĞAZAMIZDA 100. YILA ÖZGÜ İNDİRİMİMİZ VAR

MAĞAZAMIZDA 100. YILA ÖZGÜ İNDİRİMİMİZ VAR
Son Güncelleme :

17 Ekim 2023 - 12:18

195 views
Amasya’da kışlık giyim ürünleri satan bir tuhafiye, Cumhuriyet’in 100. yılında müşterilerine özel indirimler sunuyor. Havaların soğumasıyla birlikte Amasya’daki giyim mağazaları kışlık koleksiyonlarını vitrinlere yerleştirerek hareketlenmeye başladı. Gündoğdu Tuhafiye, çocuk ve yetişkinler için geniş bir kışlık mont ve kaban seçeneği ile müşterilerine özel indirim fırsatları sunuyor.
MAĞAZAMIZDA 100. YILA ÖZGÜ İNDİRİMİMİZ VAR
Mağazanın sahiplerinden Ferhat Gündoğdu, “Cumhuriyet’in 100. yılında müşterilerimize özel indirimler sunuyoruz. Her türlü çocuk ve yetişkin mont ile kaban çeşitlerimiz mevcut” dedi.
Gündoğdu, “Kış mevsiminin yaklaşmasıyla hazırlıklarımızı tamamladık. Satışlarımızda hareketlilik başladı. Kazaklar, montlar, hırkalar, kazaklar, eşofmanlar gibi birçok kışlık ürün çeşidimiz mağazamızda yerini aldı. Her bütçeye uygun seçeneklerimiz mevcut. Cumhuriyet’in 100. yılına özel indirimlerimizle herkesi mağazamıza bekliyoruz” şeklinde konuştu.
ÖZEL İNDİRİMİ DE DUYUNCA AYRI BİR SEVİNDİK
Kışlık alışverişinde bulunan müşteriler ise “Kışlık sezonu için alışveriş yapmaya geldik. Genelde sıcak tutan içi polarlı ürünlerden baktık. Gündoğdu tuhafiyeye mont almaya geldik. Cumhuriyet’in 100. yılına özel indirimi de duyunca ayrı bir sevindik. Marketlerde Cumhuriyet’in 100. yılına özel indirimleri duyuyoruz, biliyoruz bir giyim mağazasından da duyunca şaşırdık. Çok güzel düşünmüşler, mağaza sahiplerine teşekkür ederiz. Ürün çeşidi de bol. Herkese bu indirim kampanyasını duyuracağız. Herkes Yüzevler Mahallesi’ndeki Gündoğdu Tuhafiye’den mutlaka kışlık alışverişini yapsın” dediler

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version