KOCAMAN YÜREĞE AMA MİNİK ELLERE SAHİP SEVGİAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:47

KOCAMAN YÜREĞE AMA MİNİK ELLERE SAHİP SEVGİ

Son Güncelleme :

17 Ekim 2019 - 8:46

163 views

• Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu minikleri, kalpleri yumuşatan ve yüzlerde tebessüm oluşturan anlamlı bir davranış sergiledi. Minik elleri ama kocaman hayvan sevgisi ile dolu olan kalpleri sayesinde çocuklar, sergiledikleri örnek davranış ile çevredekiler tarafından takdir edildi.
Çocuklara olumlu davranış kazandırmayı, doğa ve hayvan sevgisini aşılamayı amaçlayan okul idaresi ve öğretmenler çocuklar ile el ele vererek; Amasya’nın çeşitli yerlerine mamalar bırakıp, köpekleri ve kedileri besledi. Yerde bulunan hayvanları düşündükleri gibi havada uçan hayvanları da düşünen minik kalpler; ayrıca kuşlar için hazırladıkları yemleri ağaçlara takarak doğada yaşayan diğer hayvanları da besleme bilincine sahip olarak onlara destek oldular.
Bu etkinlik ile miniklere, okul idaresi ve öğretmenleri tarafından doğayı ve hayvanları sevme bilinci aşılanmaya çalışıldı.
Minikler, bununla da yetinmeyerek. Amasya Belediyesi bünyesinde bulunan Hayvan Barınağını da ziyaret etti. Çocuklar, beraberinde getirdikleri mamalar ve kocaman yüreklerinde yer eden hayvan sevgisi ile burada bulunan hayvanları coşku ile sevdi. Kocaman yüreğe ama minik ellere sahip anaokulu çocukları getirdikleri mama ve sütleri barınakta bulunan hayvanlara kendi minik elleriyle ikram ederek onları beslemenin büyük mutluluğunu yaşadılar.
Onların mutlu hallerini gören okul idaresi ve öğretmenleri de onların mutluluğunu paylaşarak beslemeye ortak oldular. Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu’nun bu örnek davranışı hem hayvan sevgisinin küçük yaşta aşılamaya çalışıldığı için barınaktaki personeller tarafından hem de çevredeki insanlar tarafından takdirle karşılandı. Geleceğin varislerine birçok değeri yaşayarak öğretme cabası gösteren Amasya Zübeyde Hanım Anaokulu idaresi ve öğretmenleri herkes tarafından büyük alkış aldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version