KALİTE VE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KONUSUNDA TOPLANTI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

25 Nisan 2024 - 20:18

KALİTE VE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KONUSUNDA TOPLANTI

KALİTE VE AKREDİTASYON ÇALIŞMALARI KONUSUNDA TOPLANTI
Son Güncelleme :

26 Kasım 2022 - 15:31

330 views

Amasya Üniversitesi ISO 9001:2015 işleyişi ile meslek yüksekokulları kalite ve akreditasyon çalışmaları konusunda toplantı yapıldı.
Rektörlük konferans salonunda gerçekleşen toplantıya Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Apaydın, Prof. Dr. Ayşe Şahin Yağlıoğlu, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Aytuğ Mermer Üzümlü ve Genel Sekreter Duran Çuhadar akademik ve idari personeller ile kalite kulübü öğrencileri katıldı.
Kalite ve akreditasyon çalışmalarının dünü, bugünü ve yarınını konu alan programda Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı; “Kaliteyle ilgili olarak yapmakta ya da yapacağımız süreçte karşılaştığımız zorluklar elbette olacak ama daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Ulaşmak istediğimiz nokta her zaman biraz daha ötede olacak ama biz bugün üzerimize düşeni, yarın üzerimize düşecek olanı yapmak durumundayız. Bu aynı zamanda vatanseverliğinde bir gereğidir diye düşünüyorum. Üniversite olarak kalite kapsamında hedeflerimiz var, bu hedeflerimizde desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim” dedi.
Program sonunda hizmet içi eğitim faaliyetlerinde katkı sağlayan personele teşekkür belgesi verildi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.