Kadınlara Özel Spor Kursları Devam Ediyor - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:07

Kadınlara Özel Spor Kursları Devam Ediyor

Kadınlara Özel Spor Kursları Devam Ediyor
Son Güncelleme :

27 Ekim 2021 - 9:51

174 views

Amasya Belediyesi, spor kültürünü kentte hâkim kılmak amacıyla, kadınlar özel spor kursu eğitimlerine devam ediyor
Amasya Belediyesi Hizmet Binasında bulunan merkezde, kadınlara özel kurslarda, Amasya Belediyesi uzman spor hocaları eşliğinde kadınlara hizmet veriyor. Sporu, yaşamın bir parçası haline getirmeyi hedefleyen Amasya Belediyesi, Amasya’da’da özellikle kadınların sosyal yaşamlarını nitelikli hedeflerken, aynı zamanda keyifli zaman geçirme imkânı da sunuyor.
Sosyal belediyecilik anlayışla çalışmalara devam edilen spor salonunda kardiyo, fitness, zumba, pilates, step-aerobik, jimnastik branşlarında profesyonel antrenör ile hizmet veriliyor. 200 kişilik kapasitesi ile haftanın 5 günü hizmet vermekte olan spor salonuna kadınların ilgisi büyük.
Eğitimler seanslar halinde, pandemi döneminde normalleşmeyle beraber 40-45 kişilik gruplar şeklinde sabah ve akşam olmak üzere 2 seans olarak devam ediyor. Sporun, sağlıklı bir yaşam için önemli olduğunu ifade eden kursiyerlerin ise yüzü gülüyor.
-“Amasyalı kadınları gönül rahatlığı ile spor yapmaya bekliyoruz”
Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların fiziksel ve ruhsal açıdan gelişmelerini istediklerini söyledi.
Amasya’nın kentsel ve kültürel değerini artıracak her türlü faaliyetin içinde olmaya devam edececeklerini ifade eden Başkan Sarı, şunları kaydetti:
”Sporda bunlardan biri. Hizmet verdiğimiz spor salonumuzda hijyen ve pandemi kurallarına da titizlikle dikkat ediyoruz. Amasya’mızın bütün kadınlarını gönül rahatlığı ile spor yapmaya bekliyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi sağlık önceliğimiz. Bu kurslarımız ile kadınların sadece spor yapmalarını değil, sağlıklı yaşam için kendilerine zaman ayırmalarını ve aynı zamanda sosyal alanda da daha etkin olmalarını istiyoruz. Pandemi döneminde spor salonlarında sosyal mesafe kurallarının sağlanacağı, düzenli olarak dezenfektenin yapılacağı, sağlık görevlilerimizin hazır bulunacağı fitness salonumuzda profesyonel spor eğitmenlerimiz tarafından Amasyalı vatandaşlarımıza koçluk yapacaklar. Spor kursumuza katılmak isteyen vatandaşlarımızı bekliyoruz. Çünkü sağlıklı yaşam için spor yapmak önemlidir.”

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.