İZMİR FUARINDA AMASYA STANDINI ZİYARET ETTİLERAmasya Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:43

İZMİR FUARINDA AMASYA STANDINI ZİYARET ETTİLER

İZMİR FUARINDA AMASYA STANDINI ZİYARET ETTİLER
Son Güncelleme :

06 Aralık 2019 - 10:12

134 views

Kapılarını 13. kez dünya turizmine açan Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi için hazırlanan ilimiz standı ziyaretçilerin akınına uğramaya başladı.
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) ve İZFAŞ ortaklığında düzenlenen ve dünyanın çeşitli destinasyonlarından çok sayıda katılımcı firmayı ve turizm profesyonelini buluşturan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda ilimiz standını ziyaret eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Valimiz Dr. Osman Varol’dan ilimizin tarihi, doğal ve kültürel güzellikleriyle turizm potansiyeli hakkında bilgi aldılar.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Beyazgül ile TURSAB Başkanı Bağlıkaya, Vali Varol’a ilgisi dolayısıyla teşekkür ettiler. Vali Varol’da kendilerini ilimiz standında görmekten memnuniyet duyduğunu ifade etti.
İlimizin tanıtımının yapıldığı standımızda ilimize özgü coğrafi işaret tescilli meşhur Misket Elması ve Amasya çöreği de misafirlerimize ikram ediliyor. Bu yıl 20 bin metrekarenin üzerinde gerçekleşen ve 43 ülke ile 36 ilden gelen 1300’e yakın katılımcıyla başlayan fuarda ilimiz turizmcileri de turizm ve seyahat acentelerinin yetkilileriyle de görüşmelerde bulunacak.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version