İYİ PARTİ’DEN “AK YAPIM SUNAR: İHANETİN BEDELİ” VİDEOSU; - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Nisan 2024 - 04:50

İYİ PARTİ’DEN “AK YAPIM SUNAR: İHANETİN BEDELİ” VİDEOSU;

İYİ PARTİ’DEN “AK YAPIM SUNAR: İHANETİN BEDELİ” VİDEOSU;
Son Güncelleme :

27 Nisan 2023 - 11:55

197 views

İYİ Parti’den seçim kampanyasına yönelik yeni bir video daha geldi.

Ahlak, ekonomi, deprem, mülteci, terör, demokrasi, dış politika, eğitim, sağlık, adalet temaları işlenen seçim kampanyası serisinin altıncı videosu; “İhanetin Bedeli” oldu.

Hazırlanan video; Ak Parti iktidarının terör ve millî güvenlik alanlarındaki sorumsuzlukları, ciddiyetsizlikleri ve tutarsızlıkları üzerinden işlendi.

“HAFIZALARDAN SİLİNMEYEN ALÇAK BİR KARŞILAMA”

“Ak Yapım Sunar’’ yazısıyla açılışı yapılan video, şehit yakınlarının yürek burkan görüntüleri ile başladı. “Hafızalardan silinmeyen alçak bir karşılama” seslendirmesiyle 2009 yılında Habur Sınır Kapısı’nda karşılanan 34 pkklı teröristin teslim olmalarının ardından tamamının serbest bırakılmasına yer verildi.

“HABUR’DAN OSLO’YA UZANAN BİR REZALET”

Videonun ikinci bölümünde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2010 yılındaki; “Benim veya arkadaşlarımın bir terörist başıyla masaya oturduğunu ispat edemezseniz şerefsizsiniz.” sözlerinin ardından 2012 yılındaki “Bir başbakan olarak ben arkadaşlarımı İmralı’ya gönderdim. Bu adımları İmralı’da da Oslo’da da attık.” ifadeleri “Habur’dan Oslo’ya uzanan bir rezalet” seslendirmesiyle işlendi.

“ÇÖZÜM DİYE PAZARLANAN BİR İHANET”

 

 

Videonun üçüncü bölümünde; “Çözüm diye pazarlanan bir ihanet” seslendirmesiyle Mehmet Öcalan’ın kardeşi terörist başı Abdullah Öcalan’la görüşmek için İmralı’ya gidişine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; “Aileyi gönderdik. Mehmet gitti.” söylemlerine yer verildi.

“7’DEN 77’YE YARALI, KARDEŞLİĞİNE KAST EDİLEN BİR MİLLET”

Videonun dördüncü bölümünde; şehit yakınlarının feryatlarına yer verilirken terörist başı Abdullah Öcalan’ın emniyet tarafından aranan kardeşi Osman Öcalan’ın 2019 yılında TRT’de konuşmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın; “Arandığını bilmiyorum.” ifadesi ele alındı.

İçişleri Bakanı Soylu’nun teröristlere yönelik; “Ayakkabı numaralarına kadar biliyoruz. Adım atamıyorlar, kıpırdayamıyorlar da kıpırdayamayacaklar da.” sözlerinin ardından 13 Kasım 2022’de Taksim Meydanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısı “7’den 77’ye yaralı, kardeşliğine kast edilen bir millet” seslendirmesiyle işlendi.

“HAİNİN ÖNÜNÜ AÇAN BÜYÜK BİR KUMPAS”

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version