İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni VERDİ 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 13:31

İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni VERDİ 19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı

İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni VERDİ  19 Mayıs Gençlik Ve Spor Bayramı Mesajı
Son Güncelleme :

18 Mayıs 2021 - 14:14

194 views

19 Mayıs, engellerin aşılıp karanlıkların aydınlatıldığı bağımsızlık meşalesidir. Tam 102 yıl önce Samsun’da Milli Mücadeleyi başlatan bu meşale bir asır geçse bile milletimize ilham ve desteğini hala ilk günkü gibi hissettirmektedir.Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu meşalenin ışığında milli mücadelenin Amasya’da yol haritasını çizmiş, Erzurum ve Sivas’ta kutlu hedefine kitlenmiş, Ankara’da TBMM’nin açılmasıyla birlikte gücüne güç katmış ve 29 Ekim 1923’de milli mücadeleyi Cumhuriyetle taçlandırmıştır.
Bugün bu yüz yıllar bile geçse asla sönmeyecek bağımsızlık meşalemizin 102. Yıl dönümünü kutluyoruz.Her yıl yurdumuzun dört bir yanında, Ay ve yıldızımızın gölgesinde coşku ve heyecanla kutladığımız bu bayramı maalesef bu yıl da korona virüs salgını sebebiyle sınırlı olarak kutlayacağız.
Şartlar ne olursa olsun Atatürk’ün Cumhuriyet’i emanet ettiği gençliğinin tutkusu ve coşkusu her geçen gün artmaya devam etmektedir.Gençlik, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetinin farkındadır ve aydınlık yarınlara emin adımlarla taşıyacak olanlar yine onlardır.Bu duygu ve inançla; Cumhuriyeti gençlerimize emanet eden, 19 Mayıs’ı da gençlerimizin bayramı yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Milli mücadelemizin tüm kahramanlarını, Aziz şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.
Milletimizin19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.
İYİ Parti Amasya İl Başkanı Avni VERDİ

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.