İNEĞİNİ MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI'NA BAĞIŞLADIAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 15:32

İNEĞİNİ MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI’NA BAĞIŞLADI

Son Güncelleme :

16 Nisan 2020 - 11:17

217 views

Hamamözü ilçemizde yıllardır hayvancılıkla ailesinin geçimini sağlayan vatandaşımız 75 yaşındaki Hakkı Kambur, ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğu bugünlerde sürüsünün en değerlisi ‘Alakız’ adını verdiği ineğini satarak yaptığı bağışla ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdi.
Hamamözü Kaymakamlığımız Vefa Sosyal Destek Grubu’nu arayarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na ‘Alakız’ adını verdiği ineğini bağışlamak istediğini belirten Hakkı Kambur’un evine giden ekipler ineği teslim aldı.
Sürüsünün en değerlilerinden olduğunu belirttiği ineğinin satılmasının ardından parasını kampanya hesabına yatıran Hakkı Kambur, “Bizler için sağlıkçılarımız, polisimiz, askerimiz ve devletimizin diğer birimleri gece gündüz çalışıyor. Biz de onlara destek olmak zorundayız. Bu zor günleri hep beraber atlatacağız. Bu nedenle ben de ineğimi ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ diyerek Milli Dayanışma Kampanyası’na bağışlıyorum” dedi.
Hamamözü Kaymakamı Özgür Kaya da, evine ziyarette bulunduğu Hakkı Kambur’u bağışı dolayısıyla tebrik etti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version