İLİMİZ KİRAZLARINI BİRÇOK ÜLKEYE İHRAÇ EDEN BEŞGÖZ SOĞUK HAVA DEPOSU VE TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 17:15

İLİMİZ KİRAZLARINI BİRÇOK ÜLKEYE İHRAÇ EDEN BEŞGÖZ SOĞUK HAVA DEPOSU VE TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU

İLİMİZ KİRAZLARINI BİRÇOK ÜLKEYE İHRAÇ EDEN BEŞGÖZ SOĞUK HAVA DEPOSU VE TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNULDU
Son Güncelleme :

27 Haziran 2018 - 13:42

317 views
Valimiz Dr. Osman VAROL beraberindeki İl Emniyet Müdürü Fahri BULUT ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür V.  Zekeriya ŞEKER ile birlikte ilimizde faaliyet gösteren Beşgöz Soğuk Hava Deposunda incelemelerde bulundu. 
İlimizde meyve ihracatı gerçekleştiren Beşgöz Soğuk Hava Deposu işletmesinin sahibi Macit OKUR’dan saklama koşulları ve saklanacak ürünlere uygulanan işlemler hakkında bilgiler alan Valimiz burada yaptığı açıklamada, Amasya’nın ülkemizin önemli meyve üreticilerinden olduğunu ifade ederek, “İlimizde üretilen edilen meyve çeşitleri özellikleri itibariyle çabuk bozulabilen ürünlerdir. Bu sebeple üretilen meyve çeşitlerinin uygun şartlarda saklanarak, gerektiğinde pazara sunulması önem arz etmektedir.  İlimizde bu amaçla faaliyet gösteren  pek çok tesis bulunmaktadır. Beşgöz Soğuk Hava Deposu da çeşitli ülkelere meyvelerimizi uygun şartlarda ihraç ederek ilimiz ekonomisine katkı sağlamaktadır. Ben bu tesisleri işleten ve ilimiz ekonomisine katkı sağlayan yatırımcılarımızı tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.