İL BAŞKANI VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÖREVE BAŞLADIAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 07:16

İL BAŞKANI VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÖREVE BAŞLADI

İL BAŞKANI VE MERKEZ İLÇE BAŞKANI GÖREVE BAŞLADI
Son Güncelleme :

20 Aralık 2019 - 14:04

137 views

Ak Parti Amasya İl Başkanı Mehmet Akif Kesmekaya ve Ak Parti Amasya İlçe Başkanı Galip Uzun Amasya Ak Parti İl binasında düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladılar.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’in tensipleri ile olan yeni il başkanı Mehmet Akif Kesmekaya ve Galip Uzun AK Parti’ye yakışır bir şekilde çalışacaklarını belirttiler.
Kesmekaya yaptığı açıklamada, “En iyi şekilde bu güne kadar bu nöbet elden ele geldiği gibi bizde bizden sonrakilere inşallah sağlık, sıhhat içinde teslim ederiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarını aktaran Kesmekaya, “Resmi olarak görevimizi devir aldık. Bizden önce olduğu gibi bizde bundan sonra en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız. Ülkemizin AK Parti İktidarları döneminde elde ettiği kazanımlarım kaybedilmemesi adına üzerimize büyük sorumluluklar yüklendiğinin farkındayız. Yeni bir döneme başladık. Oluşturduğumuz enerjiyi kaybetmeden aynı coşkuyla desteği daha ileri seviyeye çıkartarak büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Yeni ekip arkadaşlarımızla birlikte, birlik ve beraberlik dönemi daha da güçlenecek. 2023 hedefimize emin adımlarla gideceğiz. Bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Niyeti hayır akıbet hayır inşallah, Allah yardımcımız olsun.” diye konuştu.
Eski il başkanı Mehmet Ünek ile AK Parti merkez ilçe başkanı Necmettin Topsakal da Mehmet Akif Kesmekaya, ve Galip Uzun’a başarılar dilediler.
Devir teslim törenine, Eski ve yeni Ak Parti İl ve İlçe Başkanları, Gençlik Kolları, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mürsel Kuloğlu ve ve partililer katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version