İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE YAPILAN 1000 TL NAKDİ DESTEKAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 10:52

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE YAPILAN 1000 TL NAKDİ DESTEK

İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERİMİZE YAPILAN 1000 TL NAKDİ DESTEK
Son Güncelleme :

03 Nisan 2020 - 14:14

232 views

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı Ekonomik İstikrar Kalkanı Programı çerçevesinde Koronavirüs pandemisi nedeniyle yaşadığımız bu zorlu süreçten ihtiyaç sahibi ailelerimizin en az şekilde etkilenmelerini sağlamak için ailelerimize 1000 TL nakdi destek verilmektedir.
1 Nisan 2020 tarihi itibarıyla ailelerimize ödenmeye başlayan nakdi destek sürecinde vatandaşlarımızın PTT şubeleri önünde Koronavirüs tehlikesine maruz kalacak şekilde bulundukları görüldüğünden 3 Nisan 2020 saat 10.00 itibarıyla nakdi destekler hak sahibi ailelerimizin evlerine emniyet ve jandarma ekiplerimiz eşliğinde PTT görevlilerimiz tarafından ulaştırılmaya başlanmıştır.
Hak sahibi ailelerimizi tek tek ziyaret ederek desteklerini kendilerine ulaştıran ekiplerimiz bu şekilde vatandaşlarımızın Koronavirüs riskine maruz kalmalarına engel olmaktadır. Devletimizin bu uygulamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren vatandaşlarımız, zor zamanlarda devletimizin sağladığı sosyal destekleri büyük bir mutlulukla karşıladıklarını belirtmektedirler.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version