HİLAL MASA BELEDİYE İLE HALK ARASINDA KÖPRÜ KURUYORAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:56

HİLAL MASA BELEDİYE İLE HALK ARASINDA KÖPRÜ KURUYOR

HİLAL MASA BELEDİYE İLE HALK ARASINDA KÖPRÜ KURUYOR
Son Güncelleme :

02 Kasım 2019 - 11:10

128 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı’nın oluşturduğu Hilal masa belediye ile halk arasında köprü kurulmasını sağlıyor.

Belediye Başkanı olarak göreve ilk başladığında, ilk icraat olarak “Hilal Masa” birimini kuran Amasya Başkan Mehmet Sarı, Kurduğu birim ile halka arasında bir köprü oluşturdu. Direk Başkan Sarı’ya bağlı olarak faaliyet gösteren Hilal Masa, faaliyetleri ile hizmetler noktasında ve eksiklerin giderilmesinde önemli bir rol üstleniyor. Bu kapsamda; Başkan Sarı’nın başkanlığında gerçekleşen sunum programında şu istatistikler sunuldu:

82 gün içerisinde Hilal masaya 285 toplam görev bildirildi. Bbunlardan,221 görev tamamlandı. 68 yapılmakta olan görev ve 8 bekleyen görevin dışında, 1783 mesaja cevap verildi. 285 istek, talep ve şikayetleri gerekli birimlere bildirerek çözüme kavuşmaları sağlandı. Bunun dışında ise 221 tamamlanan iş vatandaşlara bildirilerek, iş ile ilgili geri dönüşler yapıldı.

Sunum sonrası değerlendirmelerde bulunan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, açıklamasında şunları kaydetti; “Hilal masa biriminde yapılan çalışmalar tamamen bizim talimatımız üzerinedir. Bizlere vatandaşlar tarafından gönderilen mesajlara dönülmemesi, cevap verilmemesi, bilgi aktarımının yapılmaması büyük bir eksikliktir. Bu birim hassasiyetimiz, halkla bizim temasımızdır. Önümüzdeki günlerde mahalle, sokak ve caddelerimizi ilgilendiren bir gazete çalışmamız da olacak. Onun için bu olay bizim vatandaşla halleşme, haberleşme metodumuz olacağını düşünüyorum. Lütfen arkadaşlarımız bu konuda vatandaşlarımıza olumla veya olumsuz cevap vererek bilgilendirme yapılmasına özen göstersinler” dedi.

Sunum programı sonrası Başkan Sarı, belediye birim müdürleri ile bir toplantı gerçekleştirerek, yapılacak projelerin ve halka hizmet noktasında izlenecek yol haritası hakkında kendileri ile karşılıklı fikir alış verişinde bulundu. Sunum ve toplantıya, MHP Belediye Meclis Başkanı Hakkı Özşen, Başdanışman Ahmet Yenihan, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çoban, Hasan Şahin ve birim müdürleri katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version