HİDROMEK İŞ MAKİNALARI SATIŞ MÜDÜRÜ VALİ ZİYARETİ « Amasya Gazetesi

11 Temmuz 2025 - 03:52

HİDROMEK İŞ MAKİNALARI SATIŞ MÜDÜRÜ VALİ ZİYARETİ

HİDROMEK İŞ MAKİNALARI SATIŞ MÜDÜRÜ VALİ ZİYARETİ
Son Güncelleme :

28 Mart 2019 - 11:24

386 views

Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Hidromek İş Makinaları Türkiye Satış Müdürü Mehmet Emin Taylan ve yetkililer İshak Murat Germi ile Tekin Erdağlı’yı makamında kabul etti.
Ziyaretçiler yerli ve milli imkânlarla, uluslararası ölçekte faaliyet gösteren firmanın ürünleri ve hizmetleri hakkında Vali Varol’a bilgi aktardı.
Vali Varol ziyaretlerinden ötürü mutluluğunu ve memnuniyetini dile getirerek kendilerine çalışmalarında başarılar diledi.
Dünyanın tanınmış iş makinesi üreticilerinden Hidromek, 1978 yılında Ankara’da kurulmuştur. Kurucusu Hasan Basri Bozkurt, faaliyetlerine tarım traktörleri için ataşman üretimiyle başlamıştır. Bu girişimi ilerleyen yıllarda bir adım daha ileriye götürülmüş ve Türk mühendisler tarafından tasarlanan ilk iş makinesi üretimi gerçekleştirilmiştir. Ürün gamının genişletilmesiyle büyüyen Hidromek’in bünyesinde şu an 2000’e yakın çalışan istihdam edilmektedir.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

xvideos.com zenededeneme vonbonusu vewereveren siteler yarrak yarrak dinimi binisi virin sitilir 3131 ^^xyarrak bonusa veren dinoma sitolar 2026^^erreror