Hesaplara birkaç gün içinde yatacak - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:54

Hesaplara birkaç gün içinde yatacak

Hesaplara birkaç gün içinde yatacak
Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 10:48

346 views

Ak Parti Amasya Milletvekilleri Mustafa Levent Karahocagil ve Hasan Çilez Yoğun kar yağışı nedeni ile Amasya’da zarar gören Dadı, Belmebük, Büyükkızılca, Aksular ve Sevincer köylerini ziyaret ettiler. Ziyaretle ilgili Ak Parti Amasya Milletvekilleri Mustafa Levent Karahocagil; “Yoğun kar yağışı sebebiyle zarar gören Dadı, Belmebük, Büyük Kızılca, Aksular ve Sevincer köylerimizi ziyaret ederek zarar gören üreticilerimize yapılacak destekler ile ilgili bilgilendirme yaptık. Devletimiz ve Hükümetimiz daima üreticinin yanındadır, olmaya da devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Millet Vekili Hasan Çilez ise “Yaklaşık 1 ay süren çalışmalarımız ve görüşmelerimiz sonucunda çiftçilerimize  50 milyon hibe destek sağladık. Hibe destek ödemeleri birkaç gün içerisinde hasarları ölçüsü nispetinde çiftçilerimizin hesaplarına yatırılacaktır.

Ayrıca Ziraat bankası ile yapılan görüşmelerde finansman desteği,

Tarım Kredi Kooperatifi aracılığı ile iskontolu naylon temini ve çalışanların konaklama gibi ihtiyaçları konusunda da çiftçilerimizi destekledik. Bu destekten memnun olan çiftçilerimizin seralarını tekrar ayağa kaldırmak için verdikleri mücadeleyi görmek bizleri son derece mutlu etti. Görüşmeleriz neticesinde Amasya’lı hemşehrilerimin yanında olan, 50 milyon hibe desteğe onay veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Hasar tespit çalışmaları dahil olmak üzere her hususu takip eden Amasya Valiliğimiz, İl Tarım müdürlüğü ekiplerimize ve İlk günden bugüne kadar her zaman sahada olan, süreci takip eden, çiftçilerimizin yanında olan Ak Parti teşkilatımıza gayretleri için çok teşekkür ederim. Birlikte gayret ettik seralarımızı çiftçilerimizle birlikte ayağa kaldıracağız. Üretenin, taş üstüne taş koyanın her daim yanındayız.” dedi.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version