HERKES BİRBİRİYLE HELALLEŞSİN - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:19

HERKES BİRBİRİYLE HELALLEŞSİN

Son Güncelleme :

23 Mayıs 2019 - 17:19

439 views

Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, iftar çadırlarının 17’inci gününde Beyazıt paşa ve Mehmet paşa mahalle sakinlerinin sofrasında orucunu açtı.
İftar yemeği sonrası konuşan Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı şunları kaydetti; “Cenabı hak fırsat verdi, ramazanın güzelliklerini birlikte yaşıyoruz. Ramazan rahmet, bereket ve merhamet ayıdır. Onun için ramazan ayının bu güzelliklerinden bizlerin faydalanması lazım. Her gittiğimiz yerde, her iftarımızda şunu söylüyoruz. Diyorum ki hanımefendiler, beyefendiler, amcalar, nineler, teyzeler herkes birbiri ile helalleşsin. Ramazanın bu güzelliğinden, ramazanın bu bereketinden herkes kendine birer fayda sağlasın diyorum. Onun için önümüzdeki ramazan ayına kavuşup, kavuşamayacağımız belli olmadığı için bu rahmet ayında birbirimizle haklarımızı gözden geçirerek helallik almamız gerektiğini düşünüyorum” dedi.
İftar çadırında açılan oruçların ardından dua edildi. İftar programına Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çoban ve Hasan Şahin, Erbaa Gökal Belediye Başkanı Osman Akbulut, Erbaa Eski Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Fen İşleri Müdürü Ali Özel Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Öztürk, Boğazköy Fındıklı mahalle muhtarlarının yanı sıra yaklaşık 500 kişi katıldı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version