HASAN KARATAŞ'IN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARI - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 11:11

HASAN KARATAŞ’IN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARI

HASAN KARATAŞ’IN GÜNDEME DAİR AÇIKLAMALARI
Son Güncelleme :

01 Kasım 2021 - 17:34

506 views

ÇOK ÜZÜLÜYORUM

 

 

Sevgili dostlar uzun bir süredir yazamadım sizlerle beraber olamadım bundan sonra ara sıra da olsa gördüklerimi yine yazacağım benim görmeyip de sizin gördüklerinizi de sizlerin yardımı ile yazacağım Lütfen gördüğünüz yanlışları gördüğünüz haksızlıkları bana WhatsApp’tan veya mail adresinden yazın değerlendirelim haksızlıkların yanlışların üzerine hep beraber gidelim.

Dostlar Bugünlerde çok üzülüyorum insanların bu bencilliğine bu vurdumduymazlığına bu hak yemeye, yedirmeye ve iyi niyeti suistimal etmelerine çok üzülüyorum insanlarımız Neden böyle oldu bilemiyorum gemisini yürüten kaptandır, Devletin Milletin malı deniz yemeyen keriz dir, Sen kendini kurtar gerisini düşünme, Hak hukuk hak götüre Bunlar bizim anneannemize geleneğimize göreneğimize göre şeyler değil bunlar toplumumuza nasıl yerleşti Bilemiyorum artık herkes kendi çıkarını düşünür oldu milletin çıkarı kimsenin umurunda değil.

Üzülüyorum dedim Öncelikle Amasyamıza üzülüyorum. Temiz Hakyemez namuslu sözünün sahibi bir Belediye Başkanı seçtik onu da fenalıklarımıza ortak ediyoruz. Mesela birincisi Amasya’nın kaldırımlarını bir gezin insanlar masalardan, sandalyelerden, kasalardan, beyaz eşyalardan ayakkabı kutularından, elbiselerden kaldırımlardan yürüyemiyorlar inanın Bazı yerlerde insanlar araç yolunda yürümek zorunda kalıyorlar Çünkü Kaldırımlar işgal edilmiş durumda.

Şöyle bir Amasya’yı gezelim Bahçeleriçine gidin Kaldırımlara kasalar yığılmış, Kaldırımlar işgal edilmiş her türlü mağaza malzemeleri yığılmış. İstasyon caddesine gidin aynı durum Hele çarşıya gelin daha da beter lokantalar kahveler Kaldırımlara masalarını sandalyelerini dizmişler yaya yolunu kendi malları gibi kullanıyorlar. Yaya yürüyen kardeşlerimiz de bunların içinde çoluğuyla çocuğuyla geçmekten haya ediyor mecburen yaya kaldırımlardan inip araç yolundan yürümek zorunda kalıyorlar kendisini ve ailesini risk altına atıyorlar. Fakat o kaldırımların üzerini işgal eden kişiler de pişkin pişkin vatandaşları seyrediyorlar.

Tabii ki vatandaş Derdini anlatacak bir merci arıyor zabıtaya haber veriyor bu durumu şikayet ediyor zabıta sağ olsun hemen olay yerine geliyor gerekli tahkikatları yapıyor yaya kaldırımlarının işgal edilemeyeceğini söylüyor Söylüyor ama mekan sahibi hiç umursamıyor zabıtaya Tamam memur bey siz gidin ben Başkanla görüşürüm diyor ya koşarak Başkanın yanına gidiyor ya da telefon ediyor Başkanım zabıta geldi beni tehdit etti gibi bir sürü yalan söylüyor Başkanım sana biz ailecek oy verdik bizi ezmeye çalışıyorlar gibi yalanlar söylüyor Eh Başkan da merhametli ya Tamam tamam sen git bir daha olmasın ben çaresine bakarım diyor. Ama mekan sahibi bir adım geri atmıyor işte ben buna daha çok üzülüyorum hem insanların hakkına tecavüz edeceksin hem kendini haklı göstereceksin hem de verdiğin oy karşılığında haksızlık isteyeceksin olur şey değil.

Diyeceğim o ki herkes kendi hakkına hukukuna riayet etsin kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur Sen Belediye Başkanına oy verdin diye haksızlık yapamazsın vatandaşın canını tehlikeye atamazsın Sen bir dükkan kiralamışsın o dükkanda satış yaparsın hizmet verirsin onun dışına çıkarsan Bu millet sana hakkını helal etmez

Ha şunu da söyleyeyim önceki dönemlerde böyle şeyler olmuyor muydu Tabii ki oluyordu, oluyordu da zabıta gereğini yapıyordu her seferinde katlamalı ceza yazıyordu bunu yapanlar da bir daha yapamıyorlardı şimdi ceza yok ikaz var onu da Bizim milletimiz anlamıyor.

Vatandaşlar şunu diyor Bu işgalcilerin böyle bir hakları yoktur.  Yaya yoluna masa sandalye koymasınlar ya da malzeme koyup insanları rahatsız etmesinler. Madem bunlar haksızlık yapıyorsa zabıta da görevini yapsın Bu hadsizlere haddini bildirsin

Saygılarımla

Hasan Karataş

hasankaratasart@hotmail.com

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.