Halk Günü Toplantılarının 2022 yılı Aralık ayı oturumu - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

19 Mart 2024 - 09:11

Halk Günü Toplantılarının 2022 yılı Aralık ayı oturumu

Halk Günü Toplantılarının 2022 yılı Aralık ayı oturumu
Son Güncelleme :

12 Aralık 2022 - 11:04

309 views
Devlet ile vatandaşın buluşma noktası olan Halk Günü Toplantılarının 2022 yılı Aralık ayı oturumu, Amasya Valisi Mustafa Masatlı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.
Amasya 112 Acil Çağrı Merkezi’nde düzenlenen toplantıda Vali Masatlı’nın yanı sıra ilgili kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlar yer aldı.
Vali Mustafa Masatlı burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin insana hizmeti merkeze alan bir yönetim şekli olduğunu ifade ederek, bu kapsamda her ay vatandaşlarımızla düzenli olarak bir araya gelindiğini ve halkımızın ilettiği öneri sorun ve taleplerin çözülmesi noktasında tüm kamu kurumlarımızın özveriyle çalıştığını belirtti.
Toplantıda daha sonra, halk gününe katılan vatandaşlar Vali Masatlı’ya sorunlarını ve taleplerini ileterek, çeşitli konuların çözümü noktasında destek talep ettiler.
Vatandaşların talep, öneri ve şikâyetlerini dinleyen Vali Mustafa Masatlı, ilgili kurum müdürleri tarafından gerekli incelemelerin yapılmasını talimatlandırarak, yapılan işlemler hakkında müracaat sahiplerinin bilgilendirileceğini dile getirdi.
Halk günü toplantılarına katılmak için:
4 Ocak 2023 Çarşamba günü Amasya 112 Acil Çağrı Merkezi’nde düzenlenecek olan Halk Günü Toplantısına katılmak isteyen vatandaşlarımız, Valiliğimiz İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü CİMER Bürosuna şahsen başvuru yapabilecekleri gibi, 0358 218 89 83’ü arayabilir veya toplantı günü ve saatinde de katılım sağlayabilirler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.