GÜMÜŞHACIKÖY İLÇEMİZE BAĞLI KAĞNICI, DUMANLI VE DERBENT OBRUĞU KÖYLERİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELİNDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

18 Nisan 2024 - 16:34

GÜMÜŞHACIKÖY İLÇEMİZE BAĞLI KAĞNICI, DUMANLI VE DERBENT OBRUĞU KÖYLERİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELİNDİ

GÜMÜŞHACIKÖY İLÇEMİZE BAĞLI KAĞNICI, DUMANLI VE DERBENT OBRUĞU KÖYLERİNDE VATANDAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELİNDİ
Son Güncelleme :

29 Haziran 2018 - 8:52

233 views
Valimiz Dr. Osman VAROL Gümüşhacıköy ilçemize bağlı Kağnıcı, Dumanlı ve Derbent Obruğu Köylerinde vatandaşlarımızla bir araya geldi. Valimize Gümüşhacıköy Kaymakam Vekili Mehmet Çağatay ÇAKAL, İl Genel Meclis Başkanı Mustafa ÇİTTIR, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Faruk AYKUTLU, il genel meclisi üyeleri ve il özel idareden ilgili birim müdürleri eşlik ettiler.
Valimiz incelemeleri esnasında köylülerimiz tarafından coşkuyla karşılandı. Köy muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Valimiz, köylere götürülen hizmetler, asfalt, sulama ve içme suyu gibi konularda sorun ve talepleri dinledi. Köylülerimizle sohbet ederek çocuklarla yakından ilgilenen Valimiz ilgili birimlere gerekenlerin yapılması hususunda talimatlar verdi.
Köylü vatandaşlarımız Valimiz Dr. Osman VAROL’a ilgi ve alakaları sebebiyle teşekkür ettiler. İlimize yaptıkları hizmetlerden dolayı şükranlarını ilettiler.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.