GÖZEL; “BUGÜN İKTİDARA GELSEK YETERLİ KADROLARA SAHİP OLACAK - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

24 Nisan 2024 - 16:54

GÖZEL; “BUGÜN İKTİDARA GELSEK YETERLİ KADROLARA SAHİP OLACAK

GÖZEL; “BUGÜN İKTİDARA GELSEK YETERLİ KADROLARA SAHİP OLACAK
Son Güncelleme :

17 Temmuz 2020 - 15:09

239 views

Gelecek Partisi Amasya İl Başkanlığı bünyesinde düzenlenen basın toplantısında Gelecek Partisi Gençlik Politikalar Başkanı Mustafa Gözel açıklamalarda bulundu.
Gelecek Partisi Gençlik Politikalar Başkanı Mustafa Gözel; “Gelecek Partisi olarak neye yanlış dediysek neyi düzeltmesi gerekiyor dediysek bunlarla alakalı uzun uzun çalıştık. Türkiye’deki en kapsamlı heyeti bir araya getirerek kurucular kurulunu oluşturduk.
Bu heyette sadece Anadolu topraklarından değil, Balkanlardan, Kerkük’ten, Orta Asya’dan bizim gönül coğrafyamızdan bu ülkeyi oluşturanların tamamından kurucularımız var. Her mezhepten, her dinden, her etnikten kurucular kurulunda temsilcilerimiz var. Bu temsilciler sadece fiziken orda görülen kişiler değil, kendi gruplarında, kendi mahallelerinde söz sahibi, kanaat lideri olan sayılabilecek etkin ve yetkin kişiler. Biz bu mozaiği oluştururken, böle bir siyaset izlemenin zor olduğunu biliyoruz.
Bu zorluğu eğer biz aşabilirsek, bir araya getirdiğimzi kurucular kurulu temsilcileri ile çalışmayı başarabilirsek, Türkiye’nin mevcut sorun ve dertlerinin bu heyetin sayesinde çözüleceğini de biliyoruz.
Bu yüzden zor olanı seçtik.
Bu çok sesli yapıyı bir araya getirerek parti programını oluşturduk.
Parti programı bu heyetle uzun uzuya tartışıldı ve ortak bir akıl ile ortaya çıktı.
Tarımdan ekonomiye, insan haklarından gençliğe her alanda görüşeler, tutumlar parti programımızda yer aldı. Ardından teşkilatlanmaya başladık. Çok hızlı ve sağlam bir şekilde gelecek partisi teşkilatlandı. Kaliteli ve kapsamlı ilerledik. Bugün iktidara gelsek yeterli kadrolara sahip olacak sayılarda yönetim kurullarını teşkil ediyoruz” dedi
Türkiye’de iktidar kadar muhalefette problemli diyen Gözel; “İktidarın ak dediğine kara, kara dediğine ak demek yanlış.
Biz dedik ki Gelecek Partisi olarak yapıcı muhalefet gerçekleştireceğiz. İktidar eğer doğru bir şey yapıyorsa buna doğru deyip alkışlamaktan çekinmeyiz.
Yanlış dediğimiz, gördüğümüz her konuda nasıl yapılması gerektiğini de anlatacağız. Yol göstereceğiz.
Ancak bu şekilde
Türkiye’ye faydalı oluruz dedi.

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.