Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan sakladığı müjdesini açıkladı. - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

2 Mayıs 2024 - 15:20

Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan sakladığı müjdesini açıkladı.

Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan  sakladığı müjdesini açıkladı.
Son Güncelleme :

15 Nisan 2023 - 11:01

397 views
Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan, günlerdir sürpriz olarak sakladığı müjdesini açıkladı. Müjdenin, ilçenin uzun süredir ihtiyacı olan Kapalı Hayvan Pazarı olduğunu duyurdu.
Göynücek Belediye Başkanı Kadir Fatih Erdoğan Göynücek Kapalı Hayvan Pazarı Projesinde ilk kazmanın vurulduğunu söyledi.
Başkan Erdoğan açıklamasında “6 milyonun üzerinde maliyetli yüzde 50 DOKAP Finanslı proje ile ilgili olarak, Kıymetli Hemşehrilerim uzun süredir emek verdiğimiz, kaynak noktasında yoğun mesai harcadığımız Göynücek Kapalı Hayvan Pazarı Projemizin yapım aşamasına geçerek çok şükür ki ilk kazmasını vurduk
Böylelikle sadece illere has konumuyla Amasya, Çorum, Yozgat ve Tokat’a sınırı olan bir ilçe konumunda ki Göynücek hayvancılık ağının merkezi konumuna gelecektir.
İstihdam alanında ilçemize çok ciddi katkısı olacaktır.
Kafeterya ve kapalı büyükbaş hayvan bölümleri inşaatına başladığımız Projemizin bitiminde ilçemize 20 Milyon TL yatırım yapmış olacağız.
Yola çıkarken şirin İlçemizin her yanını şantiyeye çevireceğiz demiştik, Yüce Allah’ın izni ve inayeti ile başardık.
Daha yolun çok başındayız, daha çok işimiz var.
Hemşehrilerimize ve geleceğimizin teminatı evlatlarımıza daha müreffeh bir gelecekte, daha yaşanabilir Göynücek bırakacağız.
İnandığımız gibi yaşadık, inandığımız gibi çalıştık, çalışacağız. Olmazları Rabbimin izni ile olduracak, memleketimizi hak ettiği geleceğe taşıyacağız.
Çünkü Göynücek bizim evimiz, çünkü Göynücek geleceğimiz.” ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version