Gelecek partisi Amasya İl Başkanlığı Filistin' e karşı yapılan saldırı için kınama mesajı - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

16 Nisan 2024 - 20:07

Gelecek partisi Amasya İl Başkanlığı Filistin’ e karşı yapılan saldırı için kınama mesajı

Gelecek partisi Amasya İl Başkanlığı Filistin’ e  karşı yapılan saldırı için kınama mesajı
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 10:14

232 views

Gelecek Partisi Amasya İl Başkanı Dr. Ali Kurt Filistin’deki zulme karşı İsrail’ e yaptırımlar uygulanmasını gerektiğini söyledi.
BU ZULMÜ DERHAL DURDURMAYA ÇAĞIRIYORUZ
Bütün Müslüman ülkeleri, Filistin’ ne karşı yapılan zulüm için ortak tavır almaya çağırıyoruz diyen Kurt; “Yine bir mübarek günde yine bir Cuma günü ibadetlerini yerine getirmek için mescidi Aksa’da bulunan Müslümanlara kadın çocuk demeden saldırdı İsrail askerleri. Aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 20 Filistinli hayatını kaybetti yüzlercesi yaralandı. Mescidi Aksa Müslümanlar içinde kutsaldır. Müslümanların ilk kıblesidir. Mescidi Aksa da ibadet eden Müslümanlara yapılan saldırı bütün İslam dünyasına yapılmıştır. Bütün Müslüman ülkeleri, Filistin’ ne karşı yapılan zulüm için ortak tavır almaya çağırıyoruz. Birleşmiş milletleri göreve çağırıyoruz. Birleşmiş milletler derhal bu saldırıları durdurmak İçin ciddi kararlar almalıdır. Batı dünyası yapmacık ikiyüzlü tavırlarından vazgeçip Filistin’deki zulme karşı İsrail’ e yaptırımlar uygulanmalıdır. Türkiye İsrail’ in zulmüne karşı kınamadan öte aktif almalıdır. Gerek birleşmiş milletler nezlin de gerekse İslam ülkelerinde rol oynamalıdır. ABD’ nin şımarık çocuğu İsrail savaş suçu işlemektedir sivilleri, çocukları, kadınları öldürmektedir. İsrail’ bunu her zaman yapmaktadır. Çünkü yaptığı hep yanına kar kaldı. Çünkü kimse şimdiye kadar kınamadan öte İsrail’ e karşı bir yaptırım içerisine girmedi. Nasıl olsa yanıma kar kalıyor mantığı ile zulmüne devam ediyor. İsrail ‘li şiddetle kınıyoruz.
Bu zulmü derhal durdurmaya çağırıyoruz.” Şeklinde konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.