"Geçinemiyoruz" - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 00:14

“Geçinemiyoruz”

Son Güncelleme :

16 Mart 2022 - 11:59

544 views

KESK , KENTİN İŞLEK NOKTALARINDA VATANDAŞLARA “GEÇİNEMİYORUZ” BİLDİRİSİ DAĞITTI.

KESK Amasya Şubesi “Geçinemiyoruz” bildirisi dağıttı. Yavuz Selim Meydanında bir araya gelen sendika temsilcileri ve KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ölgün, kentin işlek noktalarında vatandaşlara “geçinemiyoruz” bildirisi dağıttı.

Geçinemiyoruz bildirisi dağıtımına sendika temsilcileri ve üyelerin yanı sıra CHP Amasya İl Başkanı Turgay Sevindi, CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu ve CHP üyeleri katıldı.

KESK Dönem Sözcüsü Mustafa Ölgün, “Özelleştirmeler İptal Edilsin! İşsizliğe, Yoksulluğa, Zamlara Karşı Alanlardayız. Göz göre göre ve sonucunu bildikleri ekonomik politikalarla emeği ucuzlatıyor, işsizliği, güvencesizliği artırıyor, yaşam koşullarını dayanılmaz hale getiriyorlar.

İktidar çevresi ve bir avuç vurguncu, fırsatçı, rantçı kapitalist dışında hepimiz kaybediyoruz.

Her güne yeni zamlarla uyanıyoruz. Temel ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz.

Enflasyon aldı başını gidiyor. TÜİK’e göre yüzde 36,08 olan enflasyon, bağımsız araştırmacılara göre yüzde %82,81 civarındadır. Bin bir emekle büyüttüğümüz gençlerimizin umutları tükenmek üzeredir.

Hep birlikte özelleştirmeler iptal edilsin. İşsizliğe, yoksulluğa, zamlara karşı alanlardayız. demek için 19 Mart 2022 Cumartesi Saat 13.00′ De Samsun Cumhuriyet Meydanında Omuz Omuza Durmaya Çağırıyoruz.”

diye konuştu.

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Exit mobile version