G3 GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ 30 EYLÜL’DE AMASYA’DAAmasya Gazetesi

20 Nisan 2024 - 11:28

G3 GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ 30 EYLÜL’DE AMASYA’DA

G3 GİRİŞİMCİLER ZİRVESİ 30 EYLÜL’DE AMASYA’DA
Son Güncelleme :

18 Eylül 2019 - 10:20

396 views

G3 Forum için gerçekleşen sabah kahvaltısı toplantısında Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Kırlangıç açıklamasında; “Amasya’mızda bütün dünya için önemli olan bir organizasyonu gerçekleştireceğimiz müjdesini sizlere vermek istiyorum.

Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu

Ülkemizde girişimciliğin gelişmesi için gerekli altyapının oluşmasına katkıda bulunan ve her yıl girişimcilerden ve ekosistemden gelen talepler doğrultusunda şekillenen g3 Formu; tüm dünyada 170’ı aşkın ülke ile aynı anda kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nın Türkiye’deki en önemli ve en büyük etkinliklerinden biridir.

İlki 2011 senesinde binden fazla girişimci ve girişimci adayının katılımı ile Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen g3 Forum’da “Fikirden Finansmana” girişimcilik konuşulmuş ve sektöründe başarıya ulaşmış girişimcilerimiz, katılan diğer girişimci ve girişimci adaylarına tecrübelerini aktarmışlardır.
Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu 8 yıldır İstanbul’da gerçekleştirilmektedir.
Girişimcilik kültürünün Anadolu’ya yayılması amacıyla, ilki 2015 yılında “g3 Forum Anadolu” adıyla Kayseri’de, ikincisi 2016 Ekim ayında Trabzon’da, üçüncüsü ise 2018 Mart ayında Ankara’da gerçekleştirilmiştir.
Ve şimdi de “g3 Forum Anadolu” nun dördüncüsü AMASYAMIZ da gerçekleşecek. 30 Eylül 2019 tarihinde gerçekleşecek olan Forum’a öncelikle girişimci adaylarımız, girişimciler, üyelerimiz ve girişimcilik konusunda ufkunu genişletmek isteyen herkes katılabilecekler.
Kayseri, Trabzon ve Ankara gibi büyükşehirlerden sonra bizim ölçeğimizde bir ilde bu organizasyon ilk defa yapılacak.

Değerli basın mensupları;
g3 forumun içeriği hakkında kısa bir bilgi vermem gerekirse; girişimciliğin baştan sona ele alındığı konuşmalar ve paneller gerçekleştirilecektir.
Özellikle; üyelerimiz, genç girişimciler, kadın girişimciler, girişimci adayları ve üniversitelerin girişimci adayları öğrencileri bu muazzam buluşmaya davet ediyoruz.
Arzu eden girişimciler, bugün ilan edeceğimiz web bağlantısı üzerinden online kayıt yaptırarak foruma katılabilecekler. Toplantımız Belediye Kültür Merkezi Şehzade Salonu’nda yapılacaktır.
Bu çalışmanın Amasyamıza gelmesinde hem madden hem de manen desteklerini esirgemeyen Valimiz Dr.Osman Varol’a, Belediye Başkanımız Mehmet Sarı’ya, Orta Karadeniz Kalkınma Ajansımızın değerli yönetimine ve Genel Sekreterimize ve çalışma arkadaşlarına, Amasya Üniversitemizin değerli rektörü Prof.Dr. Süleyman ELMACI’ya, komşu illerimizin değerli oda borsa başkanları ve üniversitelerinin rektörlerine teşekkür ediyor, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi adına şükranlarımı sunuyorum .
Bu büyük organizasyonun Amasyamızda yapılması için yaklaşık 1,5 yıldır çalışıyor, çaba sarfediyorduk. Konu ile ilgili Rifat Başkan’ımızla en az 7 – 8 kez görüşme yaptık, ziyaret ettik. Çabalarımızın sonucu olarak bu organizasyonun Amasya da yapılması onayımızı aldık. Bu çerçevede bize ve Amasyamıza bu güzel çalışmayı hediye eden, memleket ve millet için yaptığımız bütün çalışmalarda bize önderlik eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum.
Değerli basın mensupları, toplantımıza katılacak konuşmacılar hakkında da biraz ön bilgi vermek istiyorum.
Öncelikle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu burada bizlerle beraber olacak,
Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu Başkanı, Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pegasus Havayolları sahibi – Ali Sabancı
g3 Forum Başkanı ve Koton’un sahibi – Gülden Yılmaz
Habitat Derneği Kurucu Başkanı – Sezai Hazır
Erkunt Traktör ‘ün sahibi – Zeynep Erkunt Armağan
Turkven’in Yönetici Ortağı – Göktekin Dinçerler
gibi önemli ve başarılı isimler g3 Foruma katılacak ve girişimci adaylarına yol gösterecek.
Ayrıca ulusal basın temsilcileri de programımıza katılacaklar.
Bu çerçevede tekrar bütün girişimci adaylarını, üyelerimizi, girşimciliğe gönül vermiş Amasya halkını 30 Eylül Pazartesi günü bu büyük forumda yer almaya davet ediyorum.” diye konuştu.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version