FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, GÜMÜŞHACIKÖY ŞEHİDİMİZ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SERCAN KOÇ’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:05

FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, GÜMÜŞHACIKÖY ŞEHİDİMİZ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SERCAN KOÇ’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

FUNDA VAROL HANIMEFENDİ, GÜMÜŞHACIKÖY ŞEHİDİMİZ PİYADE UZMAN ÇAVUŞ SERCAN KOÇ’UN AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Son Güncelleme :

23 Haziran 2018 - 9:17

305 views
31 Mayıs 2018 tarihinde Şemdinli-Derecik-Kuzey Irak bölgesinde terör örgütlerine karşı yürütülen operasyon esnasında ilimiz Gümüşhacıköy İlçesi Çay Mahallesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş Sercan KOÇ yaralanmış ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştu.
Aziz şehidimizin naaşı Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK, Valimiz Dr. Osman VAROL, Amasya milletvekilleri, sivil ve askeri il erkanı ile binlerce vatandaşımızın katıldığı cenaze namazının ardından Gümüşhacıköy Şehitliği’ne defnedilmişti.
Çocukları ile birlikte şehidimizin ailesine ziyarette bulunan Hanımefendi’ye İl Jandarma Komutanının eşi Gülden AKŞİT ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nurcan YURT ŞENEL eşlik etti.
Hanımefendi, şehidimizin ailesi ile sohbet ederek hatırlarını sordu. Şehidimizin ailesi Hanımefendi’nin ziyaretinden duydukları mutluluğu dile getirerek, şehit aileleri ve gazileri daima hatırlayarak yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini iletti.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version