FESTİVAL TÜRK DÜNYASI MÜZİK TOPLULUĞU DİNLETİSİ İLE SONA ERDİ - Amasya GazetesiAmasya Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:35

FESTİVAL TÜRK DÜNYASI MÜZİK TOPLULUĞU DİNLETİSİ İLE SONA ERDİ

Son Güncelleme :

24 Haziran 2019 - 16:19

422 views

Kurtuluş Savaşı’nın ve bağımsızlığımızın yöntemini ve felsefesini oluşturan, cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı Amasya Tamimi’nin 100. yıl dönümünü, 12-22 Haziran Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali ile birbirinden kapsamlı ve özel etkinliklerle kutlandı.
Hem Amasya’dan hem de ülkemizin her köşesinden vatandaşlarımızı ağırlandığı, ulusal ve uluslararası ekiplerin gösterileri ve birbirinden ünlü sanatçıların konserleri ile renk kattığı festivalde, Türk devletlerinin yerel folklor gösterileri ve şarkılarının icra edildiği ‘Türk Dünyası Müzik Topluluğu Dinletisi’ ile sona erdi.
Programa Amasya Valisi Dr. Osman Varol, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Fahri Bulut, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamdi Yanık, Kurum ve Kuruluşların Müdürleri, vatandaşlar ve basın mensupları katıldı. Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğunun dans figürleri eşliğinde sahnelediği müzikler katılımcılar tarafından beğeni ile takip edildi.

YORUM YAP

Cevabı iptal etmek için tıklayın.

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Exit mobile version